Hoppa till innehåll
Norex Service Sweden AB logotyp

Norex Service Sweden AB söker positiv och driven maskinförare!

Vem söker vi?
Vi söker dig som är en ansvarsfull och initiativtagande lagspelare, som kan arbeta självständigt, och trivs i en varierande roll. Vi värdesätter öppenhet, ärlighet och gott samarbete; Vi lyckas bara tillsammans!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Maskinförare
Jobbet är varierande med körning av både materialhanterare och terminaldragare. Arbetsuppgifterna består av skrotlastning, skrotlossning, sortering och transport av material till kund. Då våra skift rullar dygnet runt är det viktigt att du är bekväm med att arbeta natt.

Krav
  • Yrkesgymnasial utbildning
  • Minst tre års arbetslivserfarenhetav att arbeta som förare till skogsmaskin, materialhanterare eller liknande maskiner.
  • B1
  • Körkort B
Det är meriterande om du har erfarenhet av grävmaskinsarbete och om du har utbildning för terminaldragare (D2).

Arbetsplats:Hofors
Anställningsform och arbetstider:Intermittent 3-skift. Föräldravikariat tom. 2023-08-31, med goda chanser till förlängning.

Vill du vara med och utveckla Norex, skicka in din ansökan idag till HR@norex.com
Rekrytering sker löpande.
Mer info
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norex koncernen är i en expansiv och framgångsrik fas och har vuxit rejält i Sverige och Finland de senaste åren. Norex Service Sweden AB utför tjänster åt stålverk och är verksamma på fem orter i Sverige. Nu söker vi en maskinförare som vill vara med på Norex resa i Hofors.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare