Setra Långshyttan söker Underhållsmekaniker

Setra Långshyttan söker Underhållsmekaniker

Om företaget

Setra Trävaror AB är en del av Setra Group och vi är ett av Sveriges största träindustriföretag med omkring 800 anställda. Vi förädlar råvara från ansvarsfullt brukade skogar och erbjuder klimatvänliga produkter och lösningar för byggande och boende på en global marknad. I koncernen ingår åtta sågverk och tre förädlingsenheter varav en enhet är den storsatsning vi gör i komponentfabriken i Långshyttan. Hos oss är du med och utvecklar framtidens byggmaterial - trä. Våra värderingar - engagemang, nytänkande och ansvar - har vi med oss i hela verksamhetskedjan. Att främja en god arbetsmiljö är viktigt för oss, liksom att ge dig chansen till både karriärmöjligheter och utveckling. Hos oss blir du en viktig pusselbit i en flexibel och prestigelös organisation. Vi tror på våra medarbetare. Och vi tror på trä.

Dina arbetsuppgifter

På vår fabrik i Långshyttan kommer du arbeta över hela området med avhjälpande och förebyggande underhåll. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och ingen dag är den andra lik. Teamet som du kommer ingå i består av undershållchef, mekaniker och elektriker. Du kommer arbeta 2-skift med jour.

Din profil

För att du ska trivas i den här rollen ser vi gärna att du är strukturerad, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innefattar självständigt och jobb i team ser vi att du är en driven och lyhörd lagspelare samt tar ett helhetsansvar från start till mål.

Har du verkstadsmekanisk utbildning eller motsvarande samt erfarenhet från mekaniskt underhållsarbete? Då du personen vi söker. Eftersom tjänsten innefattar en del administration ser vi gärna att du har datavana, har du även kunskap inom hydraulik och pneumatik ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Setra Trävaror AB i Långshyttan. Rätt kandidat övergår till en anställning hos Setra. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Jasmin (jasmin@clwork.se) eller konsultchef Jimmy Lindberg (jimmy.lindberg@clwork.se).

Vi kommer att tillsätta produktionspersonal kontinuerligt och arbetar därför med processen löpande, så ansök redan idag!
Ansöker gör du via vår hemsida www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Hofors
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se