ScanArc söker efter en Platschef

ScanArc söker efter en Platschef

Dina arbetsuppgifter

Till vår verksamhet i Hofors söker vi nu en Platschef. Som Platschef hos oss kommer du att ha en bred och varierande roll med fokus på att vara en intern stödfunktion med ansvar för personal-, kvalitets- och miljöfrågor.

Vi har en projektbaserad verksamhet där du kommer ansvara för samordning och planering av personal och resurser. Du kommer även hantera olika personalärenden som tex berör rekrytering och strategisk kompetenssäkring.

I din viktiga roll kommer du även att driva miljö- och kvalitetsfrågor som bland annat innebär att ansvara för dokumentation av företagets rutiner och arbetssätt i ledningssystemet. Du skapar struktur och handlingsplaner utifrån våra uppsatta mål och kommunicerar företagets policys och mål. Du kommer vara myndighetskontakt för vår tillståndsgivna verksamhet och ansvara för att kontrollplaner följs.
Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Vårt erbjudande till dig

Vi erbjuder dig en självständig och varierande roll där du utifrån ditt eget driv, kreativitet och kompetens bidrar till att vår verksamhet utvecklas framåt. Vi ger dig en stor frihet och många möjligheter att utvecklas i din roll. Du kommer ingå i ett team av medarbetare som brinner för innovation och teknikutveckling. Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor med professionalitet i en familjär atmosfär som präglas av kamratskap, glädje och målmedvetenhet.

Din profil

Vi välkomnar dig som trivs i en bred och varierande roll där du blir en viktig stödfunktion till företagets verksamhet. Vi är en liten grupp medarbetare, och det är viktigt att du är lyhörd, flexibel och trivs med att arbeta nära alla delar av organisationen. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en trygg ledare som ser dina medarbetare, och en teamspelare där du samarbetar och agerar som bollplank med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din kompetens är viktigt för oss

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom HR och arbetsmiljöarbete och/eller miljö- och kvalitetsfrågor. Om du har erfarenhet av det ena får det gärna kombineras med en stor vilja att lära sig det andra. Du får gärna tidigare ha arbetat inom tillverkande industri. För att lyckas i rollen bör du vara van vid att arbeta strukturerat och ha hög kvalitetskänsla. Det är väldigt meriterande om du i dina tidigare roller har varit med och byggt upp en strukturerad verksamhet där du har tagit stort ansvar för genomförande och kommunikation mot övriga delen av verksamheten.

Ansökan

ScanArc samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på tel. 0733-51 27 31 eller till pernilla.antonsson@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Område Hofors
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ScanArc Plasma Technologies AB är baserat i Hofors. ScanArc utvecklar plasmasystem - en effektiv och miljövänlig teknik för att omvandla elektrisk energi till en varm gas. ScanArcs motto är "We provide heat where it matters" och vill bidra till den globala ambitionen att elektrifiera industrin och minska användningen av fossila bränslen. ScanArc har utvecklat och levererat plasmasystem i kommersiell skala i mer än 20 år.