ScanArc söker en Project Sales Manager

ScanArc söker en Project Sales Manager

Dina arbetsuppgifter

ScanArc söker en Project Sales Manager
ScanArc fortsätter att växa och vi söker nu efter en Project Sales Manager.
Som Project Sales Manager kommer du att ha en bred och varierande roll där ditt driv och engagemang formar rollen utifrån verksamhetens behov. Du driver projekt inom vårt säljarbete och hittar nya kunder och marknader utifrån vår teknik och dess applikationer. Du kommunicerar med nya och befintliga kunder och leverantörer och bidrar till att skapa kontakter som breddar vårt nätverk.
Våra kunder är i första hand större internationella industriföretag och i ditt ansvarsområde ingår att bedriva avtalsförhandling och skriva leveranskontrakt. Du kommer ingå i vår ledningsgrupp och rapportera till VD, och du har ett dagligt och nära samarbete med vår teknikgrupp.

Vårt erbjudande till dig

Har du ett driv att leda säljprojekt och förhandlingar?
Du kommer att vara med och forma din roll i teamet, sätta din prägel på rollen och skapa förutsättningar för din egen samt företagets utveckling. Att arbeta på ScanArc innebär möjligheten att vara med på en spännande resa i ett växande företag. ScanArc är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare. Hos ScanArc kännetecknas arbetsmiljön av en tillåtande kultur, eget ansvar och högt i tak. Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller arbetstider och upplägg.

Din profil

Vi välkomnar dig som trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har en stor kommunikativ förmåga och kan skapa nya kontaktytor. Vi sätter stort värde vid din förmåga att skapa och värna om affärsrelationer. För att trivas i rollen bör du ha teknikförståelse och ha god känsla för hur industrivärlden fungerar. Vidare är du en prestigelös person som kommunicerar öppet med dina kollegor.

Din kompetens är viktigt för oss

För att lyckas i din roll ser vi gärna att du har en industriell bakgrund och en teknisk förståelse. Det är meriterande med en relevant eftergymnasial utbildning. Du bör ha arbetat några år i liknande roll där du har drivit säljprojekt och suttit i förhandlingar med olika parter. Vidare är du strukturerad, planerar och driver ditt arbete självständigt. Du har en god förmåga att kommunicera och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vi har krav på B-körkort.

Ansökan

Ansökan

ScanArc samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733-51 27 20. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt dock senast 2021-03-21 via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Hofors
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ScanArc Plasma Technologies AB är baserat i Hofors. ScanArc utvecklar plasmasystem - en effektiv och miljövänlig teknik för att omvandla elektrisk energi till en varm gas. ScanArcs motto är "We provide heat where it matters" och vill bidra till den globala ambitionen att elektrifiera industrin och minska användningen av fossila bränslen. ScanArc har utvecklat och levererat plasmasystem i kommersiell skala i mer än 20 år.