Chaufförer till vår kund i Hofors

Chaufförer till vår kund i Hofors

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är distribution och byte av entrémattor hos kunder. I tjänsten ingår också lastning/lossning av dessa samt viss administration kring leveranserna.

Din bakgrund

Du har några års arbetslivserfarenhet och servicebakgrund, alternativt erfarenhet av distribution. Har du vana av att köra större fordon är det meriterande.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité.
  • C-körkort
  • Giltigt YKB yrkesförarbevis
  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt
Personliga egenskaper

Du är serviceminded och har god social kompetens. Du sätter kunden i fokus och tvekar inte att ta kontakt. Att ta egna initiativ och vara en god ambassadör för företaget är för dig en självklarhet. Vi ser att du är fysiskt stark då tunga lyfta kan förekomma och du har bra lokalsinne och är ett gott föredöme i trafiken.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ heltid/Hofors

Tillträdesdag

Uppdraget startar v 23

Information

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Petra Jonsson på petra.jonsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Hofors
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi en C-chaufför. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.