Truckförare

Truckförare

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en initiativtagande och flexibel truckförare för uppdrag till kund. Du kommer huvudsakligen att arbeta med truckkörning, där du ansvarar för att hantera kundens produkt på ett effektivt och säkert sätt. En viktigt del i ditt arbete är att delta och bidra i vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi strävar efter ett gott samarbete inom och mellan avdelningarna, vilket innebär att du även kommer vara delaktig i övrigt förekommande uppgifter.

Arbetsformen är för närvarande tvåskift, men andra skiftsformer kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt innehar lägst B-truckkort, specificera vilka behörigheter du har i din ansökan. Om du har tidigare erfarenhet av truckkörning inom produktionsindustri ser vi det som meriterande. Du har god datorvana och uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du har ett tydligt säkerhetstänk, har förmågan att ta egna initiativ och är en sann lagspelare. Som truckförare arbetar du självständigt samtidigt som du ingår i ett team och ställer upp för dina kollegor när det behövs. Du utför dina uppgifter med stor noggrannhet och du har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

Tjänsten är beräknad att start omgående och du blir till en början anställd av Clockwork i sex månader som sedan är tänkt att övergå till en fast anställning hos kund.

Ansökan

Arbetet som konsult på Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2022-06-24. Vi jobbar med processen löpande, sök därför redan idag. Om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Jasmin Muminovic (jasmin@clwork.se) eller kandidatansvarig Emma Gällstedt (emma.gallstedt@clwork.se).
Mer info
Kontaktperson Jasmin Muminovic
Telefon 073 351 27 24
Område Hofors
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 juni 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se