Vikarier inom förskola

Vikarier inom förskola

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att ersätta ordinarie förskollärare under enskilda dagar till någon vecka. Ditt uppdrag blir att leda barngruppen i undervisning och lek. Vidare kommer du att hjälpa till med de vardagliga sysslorna såsom påklädning, sitta med vid måltider och möta upp föräldrar vid hämtning/lämning.

Din profil

Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen. Har du erfarenhet inom förskola eller av att arbeta med barn och ungdomar, till exempel som ungdomsledare eller tränare, så är det meriterande. Du som söker är flexibel, välplanerad och ansvarsfull. Du vågar fråga och tar initiativ!

Elevernas lärande och lek är i fokus, därför är det viktigt att du kan leda en barngrupp. Det är också viktigt att du har förmågan att se det enskilda barnet och kan vara en tröstande famn vid behov.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi kommer att ta kontakt med alla som sökt in på tjänsten i början av augusti. Sök via: www.clockworkpersonal.se/for-jobbsokande/

Alla våra konsulter erbjuds lön varje fredag, roliga gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare.

Läs mer vad Clockwork erbjuder skolpersonal och huvudmän nedan. www.clockworkpersonal.se/vara-tjanster/skolbemanning-rekrytering/ www.pedagogjobb.nu facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Mikaela Bäckstedt
Telefon 073-3512732
Område Hofors
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering - för lärare av lärare.

I de här uppdragen söker vi vikarier inom förskola till både kommunala och fristående förskolor i Hofors kommun.