Hoppa till innehåll
Till våra två fabriker i Hjo söker vi en:

INKÖPARE

Då vår nuvarande inköpare går i pension söker vi nu vår nästa stjärna - en inköpare till våra två anläggningar i Hjo.

Du kommer att ansvara för att materialhemtagning sker på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt samt i rätt tid, följa upp våra leverantörers leveranssäkerhet samt agera vid eventuella avvikelser, arbeta med att ständigt lokalisera inköpsbesparingar, uppdatera parametrar i vårt ERP-system Monitor, sköta registervård på inköpta detaljer, delta i projektinköp samt övrigt förekommande uppgifter på en inköpsavdelning.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en relevant utbildning. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkningsindustrin och från en internationell miljö. Du trivs med att arbeta i team och bidrar med din kunskap till teamets framgång.

Har du erfarenhet av Monitor samt att arbeta i enlighet med ISO 9001:2015 och 14001:2015 är det meriterande. Även erfarenhet av projektinköp är meriterande.

Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, självgående och har en förmåga att driva saker i mål inom givna tidsramar på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt. I övrigt kräver rollen att du är strukturerad och noggrann, samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Du rapporterar till Inköpschef.

Anställningen är en tillsvidareanställning och heltid.

Skicka ditt CV till ansokan.hjo@anva.se - senast 16/6-2023

Vid eventuella frågor kontakta Lena Bergman, HR-chef på tel.
0736-863587

Vi är den stora arbetsgivaren i den lilla staden med omtanke som värdeord.
Mer info
Kontaktperson
Lena Bergman
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anva
Hjo AB är ett expansivt företag med fokus på jämställdhet, anständiga arbetsvillkor, ekonomisk tillväxt samt
hållbar produktion.

Vi omsätter 180 MSEK och har 80 anställda, våra två fabriker finns i Hjo. Vi är en långsiktig partner till våra kunder som finns inom branscher som möbler, inredning, verkstad, bygg och projekt till offentlig miljö. Vi har en modern maskinpark i vår tillverkning för bland annat laserskärning, bockning, svetsning, ytbehandling och montering.

Våra värderingar är: Lönsamhet – Omtanke - Framåtanda

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare