Regional Sales Manager - Josef Kihlberg

Regional Sales Manager - Josef Kihlberg

Är du en affärsmässig, uthållig och målmedveten person som brinner för att bygga relationer och att göra affärer? Då kan du vara Josef Kihlbergs nya Regional Sales Manager.

Om tjänsten
I rollen som Regional Sales Manager kommer du att ingå i Josef Kihlbergs svenska försäljningsorganisation. Du förväntas självständigt driva försäljningen mot befintliga kunder inom industri, samt till återförsäljare av produkterna. Att även identifiera och bearbeta nya kunder och marknader för Josef Kihlbergs produkter kommer att vara en prioriterad uppgift i ditt säljarbete. I denna roll kommer du att arbeta med ett välkänt sortiment av kvalitetsprodukter och till din hjälp har du en välfungerande och kompetent organisation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera, boka och genomföra egna kundbesök på befintliga kundbas
  • Identifiera och bearbeta nya kunder och kundsegment
  • Identifiera och kommunicera information från marknaden
  • Hantera offerter och avtal

Om dig

Som person är du en positiv människa som gillar att bygga nya relationer, samt bevara befintliga. Du har erfarenhet av försäljning och gillar att vara ute hos dina kunder, samt att självständigt planera din tid. Du är tävlingsinriktad och tycker om att göra affärer. Du drivs av att långsiktigt utveckla befintliga relationer samtidigt som du kan se nya affärsmöjligheter. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och engelska i tal ock skrift.

Bra att veta:
Företaget är placerat i Hjo och du kommer att utgå från din bostad eller kontoret om du bor nära Hjo. Dina kunder finns i första hand i västra delen av Sverige. Tjänsten ger möjlighet att självständigt planera ditt resande som uppgår till ca fyra dagar/vecka. Du rapporterar till Marknads- & försäljningschefen. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget på sikt.

Läs mer om tjänsten på https://www.vem.se/jobb/regional-sales-manager?rmpage=job&rmjob=1671 eller ring Bo Arberg på 036-570 11 87 eller Bengt Törnqvist på 036-570 11 92.

VEM är ett rekryteringsföretag som är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar.
Mer info
Område Hjo
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vem.se
Sista ansökningsdag 21 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Josef Kihlberg AB utvecklar, tillverkar och marknadsför världsledande verktyg och klammer för industriell häftning och transportförpackning. Bolaget har 40 anställda och omsätter 110
MSEK. Josef Kihlberg AB ingår sedan 2014 i den amerikanska koncernenSignode Industrial Group som är en världsomspännande koncern med 7000 anställda och en omsättning på 2,4 miljarder dollar.
Om VEM - VEM är ett utvecklingsorienterat konsultföretag inom rekryteringsbranschen. Vi finns i hela södra Sverige och erbjuder ditt företag högkvalitativa tjänster inom rekrytering och interimslösningar av chefer och kvalificerade specialister.