Truckförare sökes för extrajobb i Hjo!

Truckförare sökes för extrajobb i Hjo!

Har du erfarenhet av lagerarbete och att köra truck? Är du student och vill arbeta extra på dagtid eller kvällar? Då kan vi ha jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Till vårt kundföretag i Hjo söker vi nu efter truckförare som vill arbeta extra vid sidan av sina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning. Kunden är en produktion i Hjo som tillverkar förpackningslösningar i plast och aluminium. Arbetsuppgifterna består först och främst av att köra truck på lagret. Introduktion kommer du få på plats.

För att vara aktuell för uppdraget måste du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna kan variera då produktionen arbetar i 2-skift. Du kan behövas både på dagtid alternativt eftermiddag/kväll. Du arbetar utifrån din egna tillgänglighet. Uppdraget förväntas starta omgående då vi hittat rätt kandidat. Du kommer bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos vår kund i Hjo.

Detta söker vi:

Du som söker ska gärna ha en god erfarenhet av lagerjobb och truckkörning. Krav för tjänsten är truckkort A+B. Arbetet är fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Som person ska du vara en lagspelare som är pålitlig, noggrann samt arbetsvillig. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo och vara en ansvarstagande person. Du som söker ska också kunna behärska svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom lagerbranschen är meriterande.

Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Hjo
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com