Operativ produktionsplanerare sökes till Josef Kihlberg

Operativ produktionsplanerare sökes till Josef Kihlberg

Om kundföretaget

Josef Kihlberg i Hjo utvecklar, tillverkar och marknadsför världsledande verktyg och klammer för industriell häftning och transportförpackning. Företaget med sina anor från 1800-talet har hög kvalité och långlivade produkter baserade på lång erfarenhet och god kunskap. En viktig del i Josef Kihlbergs strategi är att i egen regi vara delaktig i processen både vad det gäller utveckling, tillverkning och marknadsföring av sina egna produkter.

Sedan 2014 ingår Josef Kihlberg i Signode Industrial Group, en grupp med stark internationell prägel. På anläggningen i Hjo arbetar idag ca 40 anställda.

Dina arbetsuppgifter

Som operativ produktionsplanerare kommer du att arbeta i en bred roll med planering och inköp samt operativ styrning av verksamheten på klammer- och monteringsavdelningen. I rollen ingår också att initiera och driva förbättringsarbete samt vara en första kontakt för personalen på produktionsavdelningarna. Du ansvarar för lageroptimering och uppdateringar/prissättning/strukturer i affärssystemet samt är kontaktperson gällande leveransbesked mellan produktion och försäljning. Du ansvarar för upprätthållande av kanbannivåer både internt och externt samt koordinerar inlastning.

Din profil

För att trivas i rollen som operativ produktionsplanerare på Josef Kihlberg ser vi att du är en teknisk, målinriktad och lösningsfokuserad lagspelare som gärna ikläder en roll att driva verksamheten framåt. Du har tidigare erfarenhet av produktionsplanering, avrop och förbättringsarbete samt har kunskaper inom mrp och nettobehovsberäkning. Har du dessutom varit med och utvecklat företag inom supply chain är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Excel och affärssystem, gärna MS Navision.
Mer info
Område Hjo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se