Industrielektriker / Elektriker

Industrielektriker / Elektriker

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del i vårt underhållsteam där samarbete, ansvarstagande och viljan att leverera goda resultat är av central betydelse. Arbetet innebär både akuta reparationer av våra maskiner och utrustningar samt förebyggande elunderhåll. Du kommer att jobba nära produktionen för att se till att maskinparken fungerar vilket innebär ett omväxlande arbete då både gammal och ny teknik och utrustning (vision & robotar) finns i vår produktionsmiljö. Du kommer även till viss del att sköta beställning av material och reservdelar kopplade till elunderhållet.

Din profil

Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning med inriktning el på gymnasienivå samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du bör ha kunskaper kring felsökning och läsning av elschema. Det är en fördel men inget krav att du har erfarenhet av någon form av underhållssystem. Kunskaper i PLC felsökning och programmering samt läsförståelse på engelska och finska är meriterande. Det är även ett plus om du har jobbat något eller några år på en underhållsavdelning. Hos oss på Tectubes kommer du att få löpande utbildning och handledning av våra erfarna underhållstekniker.

Ansökan

Skicka din ansökan och personligt brev till ansokan.tectubes@emballator.se

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.
För frågor om tjänsten kontakta Peder Lindström,
Underhållschef 0503-326 34
Mer info
Område Hjo
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.tectubes.com
Sista ansökningsdag 21 nov 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Emballator Tectubes Sweden AB har vi en lång tradition, över 100 år, av att utveckla, designa och producera tuber.

Vi är marknadsledande på tuber i Skandinavien och totalt producerar våra två fabriker i Hjo och Åstorp över 300 miljoner tuber om året. Företaget ingår sedan 2014 i Jönköpingsbaserade Herenco-koncernen.

Mer information finns på www.tectubes.com och www.herenco.se