Projektledare EL - Elektrobyrån

Projektledare EL - Elektrobyrån

Dina arbetsuppgifter

Vi är glada att Elektrobyrån går som tåget och att våra orderböcker är fyllda på lång sikt. Framgången gör att vi behöver nya medarbetare på våra enheter. Vi har en företagskultur med stolta, friska och glada medarbetare där vi strävar efter att ha roligt på arbetsplatsen. Vi söker just nu Projektledare EL med nedanstående arbetsuppgifter att:

• Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt

• Utveckla och bevara kundrelationer

• Arbete med inköp, resursplanering och KMA.

• Leda och engagera medarbetare

• Vara delaktig i Elektrobyråns förbättringsarbeten

Som projektledare på Elektrobyrån får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt med hög teknisk komplexitet. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse för affären.

Villkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning som kan inledas med
6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse men behov finns omgående.
Tjänstens omfattning: 100%
Placeringsort: Hjo

Din profil
I rollen som projektledare på Elektrobyrån kommer du trivas att ha helhetsansvaret i projektet och tillsammans med ditt team driva projekten genom samtliga faser från projektplanering till leverans. Här arbetar du med affärsutveckling, driver kontakten med kunder samt ansvarar för tidplan, ekonomi och uppföljning av projekten.

Intresserad?

Har du några frågor så tveka inte att ringa Per Gustafsson på
070-810 88 89 som sköter rekryteringen av denna tjänsten. Din ansökan skickar du till per.gustafsson@elektrobyran.se .Ansökan bör innehålla ditt CV, dina kontaktuppgifter samt kortfattade om vem du är. Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag. Tjänsten kan tillträdes omgående för rätt kandidat.
Mer info
Kontaktperson Per Gustafsson
Telefon 070-810 88 89
Email Mejla Per Gustafsson
Område Hjo
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elektrobyran.se
Sista ansökningsdag 20 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elektrobyrån grundades i Hjo år 1946 och verkar inom affärsområdena el, automation, larm & säkerhet och kyla. Vi är över 60 medarbetare och vi finns på 9 orter: Hjo, Lidköping, Karlsborg, Götene, Skövde,
Tibro, Bankeryd, Jönköping, Kristinehamn.

Vi är en del av Hjo Installation som är en växande kraft inom installationsbranschen med 36 bolag i koncern som tillsammans omsätter en 1,5 mdkr och har över 700 medarbetare.