Produktionstekniker sökes till Emballator Tectubes i Hjo!

Produktionstekniker sökes till Emballator Tectubes i Hjo!

Emballator Techtubes söker nu en produktionstekniker till sin fabrik i Hjo!

Emballator Techtubes tillverkar aluminium- och extruderade tuber till kunder inom bland annat livsmedel-, medicin- och kosmetikabranschen. Techtubes ingår i Emballator-gruppen som är ett svenskt bolag, ägt av Herenco i Jönköping, men produktionen i Hjo har varit igång sedan 1969. Just nu står fabriken inför förändringar för att effektivisera och öka produktionen med många spännande projekt på gång framöver. Emballator har även öppnat innovationscenter och utveckling med mycket fokus på hållbarhet. Det blir en spännande omställning, och därför söker Emballator nu en produktionstekniker som vill vara med på resan!

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden:
  • Jobba med omställningar på ett systematiskt sätt
  • Hitta effektiva arbetssätt och flöden samt skapa rätt förutsättningar för våra operatörer
  • Ta fram analyser och kalkyler som berör produktionen
  • Delta i nyanskaffningsprojekt och skapa nya produktionsflöden
  • Arbeta i mindre projekt ihop med externa leverantörer
Det är en fri roll med korta beslutsvägar och stor chans att påverka arbetet. Som produktionstekniker arbetar du ständigt med nya förbättringar och har ett nära samarbete med produktionen, samt är delaktig i produktutvecklingen. Även underhåll, ergonomi och driftsäkerhetsfrågor är viktiga aspekter för tjänsten. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med mek-ingenjörer, en utvecklingsingenjör samt en artwork designer. Tjänsten är förlagd under dagtid.

Kunskaper och erfarenheter som efterfrågas:

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha erfarenhet av process- eller tillverkningsindustri sedan tidigare, och då gärna som produktionstekniker. Tidigare erfarenhet som operatör med arbete för förbättrade förutsättningar för produktionspersonalen kan också vara aktuellt.

Om dig:

Vi värdesätter att du är en framåtlutad lagspelare som hjälper andra och samarbetar på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan prioritera och avväga aktiviteterna, samt har vilja, framåtdriv och är målinriktad. Det är viktigt för oss att produktionsteknikern kan ge våra operatörer de bästa förutsättningarna för ett effektivt arbete så att vi kan gå i mål tillsammans. Vi ser gärna att du är social och har lätt för att kommunicera med andra människor, samt är lugn och trygg.

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar Emballator Techtubes med OnePartnerGroup. Vid frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Julia Hillerström på julia.hillerstrom@onepartnergroup.se. Urval sker löpande med start vecka 32. Då vi inte tar emot ansökan via mail eller telefon hänvisar vi dig till att söka tjänsten via denna annons.

Om OnePartnerGroup:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Läs mer om oss på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Hjo
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Emballator Tectubes har en lång tradition av att producera tuber. Sedan den första fabriken startade har Tectubes specialiserat sig på tuber. Efter 100 år i branschen har vi nu två specialiserade och kundorienterade fabriker i Sverige, en i Hjo och en i Åstorp. Tillsammans kan vi erbjuda det mesta inom tubbranschen. Genom stor erfarenhet och ett brett kontaktnät kan vi alltid erbjuda all den hjälp som kan tänkas behövas genom hela processen. Allt från hjälp med design och utseende med hjälp av vår egen Artwork-avdelning, till att förmedla kontakter till fyllare, få till den perfekta svetsningen eller hitta rätt utrustning för att själva fylla tuberna. Vi har koll på konsumenttrender och anpassar ständigt vårt utbud till marknadens efterfrågan. Med vår tekniska utvecklingsavdelning samt våra säljare med gedigen kunskap om tuber, kan vi erbjuda den perfekta servicen till alla våra kunder. Vikten av god kvalitet kan aldrig underskattas.

Läs mer om oss på: https://www.emballator.com/affarsomraden/packaging-innovations/tectubes/