Teknisk chef till AnVa Hjo

Teknisk chef till AnVa Hjo

AnVa Hjo är en sammanslagning av tre bolag som skedde under 2020, detta innebär stora möjligheter för vårt nya bolag. Vi förstärker nu vår organisation med en Teknisk chef och du kommer att ha en viktig roll i vårt förändringsarbete för att skapa en effektiv produktion med ett väl fungerande förbättringsarbete. Som Teknisk chef ingår du i vår ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Produktionsteknik och teknisk utveckling
  • Driva förbättringsarbete
  • Beredningsprocessen
  • Konstruktion
  • Investeringar
För att lyckas i tjänsten vill vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning. Du har några års erfarenhet från en ledande roll inom tillverkningsindustrin och har du erfarenhet från underleverantörsindustrin så är det meriterande.

Förutom grundkompetens inom produktionsteknik och förbättringsarbete är ett drivande ledarskap viktigt i rollen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom investeringar och produktionsekonomi.

Som person vill vi att du är en trygg och drivande ledare, som har lätt för att kommunicera och ta beslut. Samarbete är en viktig del för oss och har du lätt för att bygga relationer så passar det bra.

Vi erbjuder dig en intressant roll i ett företag där vi styrs av våra värderingar: Hållbarhet - Kundfokus - Pålitlighet - Respekt - Utveckling

I denna rekrytering samarbetar AnVa Hjo AB med Codeq AB. Information lämnas av Sören Holmlind, 0515 -128 00.

Placeringsort: Hjo

Ansökan önskas senast 29 maj 2022 via www.codeq.se.
Mer info
Kontaktperson Sören Holmlind
Telefon 0706702585
Område Hjo
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AnVa Hjo AB är ett expansivt företag med fokus på jämställdhet, bra arbetsvillkor, ekonomisk tillväxt samt hållbar produktion. Företaget omsätter 210 MSEK och har 100 anställda, våra tre fabriker finns i Hjo. Vi är en långsiktig partner till våra kunder som finns inom branscher som möbler, inredning, verkstad, bygg och projekt till offentlig miljö. Vår maskinpark är modern och vi har hög kompetens inom laserskärning, bockning, svetsning, ytbehandling och montering. AnVa Hjo AB ingår i AnVa Industries.