Vi söker transporledare för kommande behov

Vi söker transporledare för kommande behov

Har du tidigare erfarenhet som transportledare? Är du mån om att ge bästa service samt gillar att skapa och vårda bra kundrelationer?Då ska du söka denna tjänst!


Om tjänsten Som transportledare kommer du arbeta med att planera och koordinera transporter. I arbetsuppgifterna ingår det att se möjliga alternativ samt att tidplanering följs. Du kommer ha ett stort ansvar när det gäller transportarbetet för att säkerhetsställa så gods hamnar där det ska. Man kommer ha daglig kontakt med åkare, underleverantörer och kunder via telefon och mail.

Arbetet är förlagt dagtid.
Detta är ett konsultuppdrag, man får en anställning i Adecco Sweden.

Om dig Du som söker har gymnasieutbildning med inriktning fordon- och transport. Har du arbetslivserfarenhet inom terminalarbete eller som chaufför inom transport är det meriterande.
Vidare ser vi att du är en lättsam person som gillar att jobba i en grupp där det är högt till tak. Du är kommunikativ, noggrann och organiserad, flexibel och har förmågan att se nya möjligheter och idéer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning och/eller tidigare erfarenhet som transportledare
  • Noggrann, stresstålig och serviceminded
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Om Adecco Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: jennifer.lindvall@adecco.se
Mer info
Område Hjo
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.