Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior kvalitetstekniker till NOTE i Herrljunga

Ansök nu
Just nu söker vi en kvalitetstekniker till vår kund NOTE i Herrljunga. Är du en noggrann person med stort driv och engagemang? Är du intresserad utav kvalitet och elektronik? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

NOTE är en ledande nordeuropeisk tillverkningspartner med en internationell plattform för tillverkning av elektronikbaserade produkter som kräver hög teknisk kompetens och flexibilitet. Enheten i Herrljunga har närmare 60 års erfarenhet av tillverkning och erbjuder tjänster inom elektroniktillverkning för hela produktlivscykeln.

Om tjänsten:
Som kvalitetstekniker har du ett varierande arbete som innebär att du arbetar med hela kvalitetsuppdraget från kundreklamationer till att driva ledningssystem. Det är en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter och därför söker vi någon som vill växa tillsammans med bolaget. Arbetet är även socialt då du kommer ha viss kontakt med kunder och leverantörer samt arbeta med ett stort kontaktnät internt.

Start omgående med möjlighet till semester under sommaren.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid mån-fre.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad från högskola/universitet där du läst ett program med inriktning mot teknik/elektronik, ingenjör eller industriell ekonomi. Som person är du driven, noggrann och social. Du brinner för kvalitet och att utveckla nya processer. Det är meriterande att ha arbetat inom elektronik tidigare men inget krav.

Låter detta som något för dig? Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Sökord: Kvalitetstekniker, Kvalitet, Elektronik, Ingenjör, Industriell ekonomi

Sökord: Kvalitetstekniker, Kvalitet, Elektronik, Ingenjör, Industriell ekonomi
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare