Hoppa till innehåll
NOTE Herrljunga AB logotyp

NOTE Herrljunga söker processtekniker

Ansök nu
Vi söker just nu en processtekniker till NOTE i Herrljunga!

Är du en initiativtagande person med ett genuint teknikintresse som lockas av att utvecklas inom produktionsteknik? Vill du arbeta tillsammans med skickliga och drivna kollegor som delar ditt intresse? Vi söker nu en processtekniker till NOTE i Herrljunga. Här erbjuds du en bred och omväxlande tjänst hos ett ledande internationellt företag inom tillverkning av elektronikbaserade produkter. Kanske är det dig vi söker?

Läs mer på www.note-ems.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som processtekniker ligger ditt huvudsakliga fokus på företagets maskiner och processer, vilket involverar produktionsprocessen, maskineffektiviseringar, maskininvesteringar samt produktionseffektivitet. Du ansvarar över att utreda produktionsstörningar och kvalitetsbrister, systematiseringar och förbättringar mot processer och flöden samt deltar i olika typer av projekt, till exempel inom industrialisering och maskininköp. Du tar fram och analyserar produktionsstatistik, korrigerar kundavvikelser som härrör från produktionsprocessen och är en drivande kraft i att utveckla den befintliga maskinparken. Din roll ingår i ett engagerat team av ingenjörer och produktionsstöd där du rapporterar till Manager Operations.

Tjänsten är på heltid, dagtid med start enligt överenskommelse.

Din profil
Vi tror att en högskoleutbildning likt processingenjör, produktionsingenjör eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet, är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har ett genuint intresse för produktionsteknik, i synnerhet av maskiner och processer. Har du erfarenhet inom el, elektroniktillverkning och komponentkunskap är det meriterande.

Vidare har du erfarenhet av att arbeta i ERP-system och goda kunskaper inom Excel samt övriga Office-paketet. Har du tidigare arbetat i något CAD-program ser vi det som meriterande. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift och kommunicerar i engelska på en professionell nivå.

Som person har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du drivs och stimuleras av att lösa problem. Du har en stark slutledningsförmåga, vågar ta egna initiativ och är ansvarstagande i ditt sätt att vara. Du trivs med att arbeta inom en platt organisation där du har stora möjligheter att påverka din arbetsdag och personliga utveckling, med varierande arbetsuppgifter där ingen uppgift är för stor eller liten. Vidare är du duktig på att bygga långsiktiga relationer och skapa förtroende med människor då du kommer att ha ett stort internt och externt kontaktnät.

Stämmer ovanstående information in på dig? Välkommen med din ansökan till NOTE som står inför en spännande och dynamisk framtid där du i rollen som processtekniker kommer utgöra en viktig kugge i företagets fortsatta utveckling. Här erbjuds du en arbetsplats med goda och långsiktiga utvecklingsmöjligheter!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Professionals Nord. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta leveranschef Staffan Arkelöv på staffan.arkelov@pn.se eller 070-377 77 12.

Vi tillämpar ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Om NOTE
NOTE Herrljunga AB är en av norra Europas ledande tillverkningspartners för elektronik med kundsegment inom flera olika branschområden. Företaget tillverkar elektronikbaserade produkter som kräver högteknisk kompetens och flexibilitet, där företaget erbjuder allt från produktionstekniska tjänster i ett tidigt skede till serieproduktion och avancerade eftermarknadstjänster. Genom både organisk tillväxt och strategiska förvärv har NOTE en tydlig tillväxtagenda framåt. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt bolag där engagemang, proaktivitet, kvalitetsfokus och flexibilitet är något som genomsyrar hela organisationen.
Mer info
Kontaktperson
Staffan Arkelöv
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare