SOMMARJOBBA I EN UNIK BRANSCH?

SOMMARJOBBA I EN UNIK BRANSCH?

Vi kan erbjuda sommarjobb i en unik bransch!

Vi söker sommarjobbare över hela sommaren och har olika områden du kan jobba inom

UPPFÖDNINGSSTALL
Du kan jobba i uppfödningstall, där du följer kycklingen från nykläckt till 16 veckors unghöna. Jobbet kräver att du är noggrann, observant och högt ansvarstagande.
Du ska tycka att det är kul att vara med djuren, då de under den första tiden kräver mycket omsorg. Arbetet innebär också att hålla rent och snyggt i både hos djuren samt i övriga utrymmen. Vi jobbar både vardagar och helger.
Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

AVELSSTALL
Vi har även avelsstall där du får ta hand om djuren samt packa ägg som ska till vårt kläckeri. Även i dessa stall behöver du ta hand om djuren, se till att mat och vatten finns och i övrigt att djuren mår bra. Här tar du även hand om avelsäggen, sorterar dessa och packar med hjälp av packmaskin. Arbetet innebär också att hålla rent och snyggt i både hos djuren samt i övriga utrymmen. Arbetet kräver att du är noggrann, självgående och kan ta eget ansvar. Vi jobbar både vardagar och helger.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil.

KLÄCKERI
På vårt kläckeri får du följa en häftig och spännande process, där naturen härmas, fast i stort format för att få fram kycklingar. Kläckeriet är helt nyrenoverad så alla maskiner och utrymmen är i topp skick och högteknologisk

Arbetet innebär att du är med att ta hand om äggen som kommer till kläckeriet från avelsstallen, hantering av kycklingar, rengöring av maskiner och utrustning samt lokaler. Kläckeriet är en renmiljö som kräver hög renlighet i alla utrymmen. En del tid går åt till att städa kläckeriet och förbereda till kommande kläck. Det är högt tempo vissa dagar och tunga lyft förekommer.
Stor fördel att ha körkort och tillgång till bil

För samtliga jobb gäller att du inte får ha egna fjäderfä eller reptiler hemma.

Låter det intressant? Skicka din ansökan redan idag - vi kör löpande intervjuer.
Mer info
Kontaktperson Rikke Lybeck Weiss
Telefon +4613359916
Email Mejla Rikke Lybeck Weiss
Område Herrljunga
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.swedfarm.se
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedfarm ägs av Storskogen, men vår historia går tillbaka till början av 40-talet.
Verksamheten har idag sitt huvudkontor i Linghem utanför Linköping. Swedfarm säljer kycklingar, unghöns, utrustning och kompletta system för fjäderfä- och matfågelproduktion. Vi samarbetar med ledande leverantörer samt bistår med professionell rådgivning till kunder i branschen. Verksamheten är idag marknadsledande och den operativa verksamheten finns i Västra Götaland där de har egna avels- och uppfödningsstall samt kläckeri. I Linghem finns huvudkontor, lager och försäljning. Spridning över flera geografier är naturligt då det skapar närhet till de största kundgeografierna i landet.

På Swedfarm blir du en del av ett företag med stark yrkesstolthet där beslutsvägarna är korta och kontaktytorna många!