Ansvarsfull chaufför i annorlunda miljö

Ansvarsfull chaufför i annorlunda miljö

Om jobbet

Detta kan vi erbjuda...
Vi söker chaufförer med C-behörighet till vår verksamhet runt Hudene. Uppdraget är omväxlande och du kommer bl.a. att serva våra stallar och kläckeri med flytt och körning av containers, hämta ägg från våra stallar till kläckeri, hämta och lämna emballage samt en del andra interna körningar vid behov.

Du kommer ingå i ett gott gäng, där ordning och reda är i fokus. Även hjälpsamhet och gott humör är kännetecken för gruppen. Vi har en leveransplanerare som i samråd med chaufförer planerar körningar utifrån behov från övriga verksamheter. Och det finns gott om stöd från alla på kontoret samt övriga chaufförer.

Jobbet är i huvudsak dagtid måndag till fredag. Naturligtvis kan övertid förekomma om något akut uppstår.

Vi önskar....
Utöver C behörighet samt giltig YKB, ser vi gärna att du har kort för lastmaskin dock inget krav. Du behöver ha någon erfarenhet av lastbilskörning, då du får köra olika fordon.

För att lyckas i jobbet behöver du vara flexibel, då dagens arbete kan ändras beroende på verksamheten. Du behöver vara lösningsfokuserad och noggrann. Du kommer även att få renhålla fordon och göra mindre underhåll.

Om detta låter intressant, kan du vara vår nya kollega!

Nyfiken på oss?? Läs mera på www.swedfarm.se
Mer info
Kontaktperson Rikke Lybeck Weiss
Telefon 0795859980
Email Mejla Rikke Lybeck Weiss
Område Herrljunga
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.swedfarm.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta är vi....
Swedfarm ägs av Storskogen, men vår historia går tillbaka till början av 40-talet. Verksamheten har idag sitt huvudkontor i Linghem utanför Linköping. Swedfarm säljer kycklingar, unghöns, utrustning och kompletta system för fjäderfä- och matfågelproduktion. Vi samarbetar med ledande leverantörer samt bistår med professionell rådgivning till kunder i branschen. Verksamheten är idag marknadsledande och finns i Västra Götaland där de har egna avels- och uppfödningsstall samt kläckeri. I Linghem finns huvudkontor, lager och försäljning. Spridning över flera geografier är naturligt då det skapar närhet till de största kundgeografierna i landet.

På Swedfarm blir du en del av ett företag med stark yrkesstolthet där beslutsvägarna är korta och kontaktytorna många!