Vi söker butiksäljare till XL-bygg Herrljunga Brädgård

Vi söker butiksäljare till XL-bygg Herrljunga Brädgård

Om företaget

XL-BYGG
är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet.
Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar de Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av deras anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna.

XL Bygg i Herrljunga är en familjeägd bygghandel som har funnits sedan början av 1900-talet.

Numera drivs den av tredje generationen Samuelsson och Daniel Sandberg.

XL Bygg I Herrljunga är en modern byggvaruhandel som förser dig som byggmästare, privatperson, kommun och företag med bygg- och järnvaror och färg.
De har ett välsorterat byggvarulager och ett brett sortiment järnvaror vilket garanterar en god leveranskapacitet.

Under maj 2017 startade vi upp XL Bygg Vårgårda på Wallentinsvägen 28.

Läs gärna mer på www.xlbygg.se/herrljunga//

Dina arbetsuppgifter

Söder & Co söker nu till XL Bygg i Herrljunga en butikssäljare med bra känsla för service och ett intresse för maskiner!

Arbetsuppgifterna består av att sälja butikens produkter till företag och privatpersoner ditt ansvarsområde kommer att vara maskiner varför vi tror att du har ett intresse och erfarenhet av maskiner.

XL har ett brett sortiment som innefattar både byggmaterial, heminredning, färg & tapet, trädgård m.m. Du kommer att arbeta i vår butik och ska med stort engagemang hjälpa kunder att hitta rätt produkter och rådgivning. Du kommer även att ha kontakt med våra leverantörer. Det är ett stort plus om du har kunskap eller erfarenhet inom området sen tidigare, men viktigast är att du har butikserfarenhet. Du blir en viktig spelare i XL Byggs butiksteam.

Din profil

Det är meriterande att du som söker har erfarenhet från detaljhandel eller byggmarknad/ brädgård. Du känner till processerna inom butiksarbete och har en hög social kompetens samt är en drivande lagspelare med förmågan att skapa goda relationer. Du drivs av att uppnå effektivitet och kundnöjdhet.

Som person är du noggrann, strukturerad, serviceminded och har god förmåga att prioritera.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper som socialt engagemang, stark vilja att lära och inte minst att man brinner för att ge så bra service som möjligt i alla lägen.
Passar denna beskrivning in på dig så skicka in din ansökan på www.soderco.se där urval sker löpande.


Övrigt

Vid frågor kontakta gärna Linda Nydenfeldt på telefonnummer: 0322-66 68 66 eller mail: linda.nydenfeldt@soderco.se.
Mer info
Kontaktperson Linda Nydenfeldt
Telefon 0322 66 68 66
Område Herrljunga
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://soderco.se/jobb/alingsas/vi-soker-butiksaljare-till-xl-bygg-herrljunga-bradgard-3326/
Sista ansökningsdag 24 juli (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget.
Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.