Kvalitetsmedvetna CNC-operatörer sökes till företag i Herrljunga-trakten!

Kvalitetsmedvetna CNC-operatörer sökes till företag i Herrljunga-trakten!

Arbetsuppgifter:
  • Rigga maskinen
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmäta
Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att leverera produkter till företagets kunder på utsatt tid.

Formell kompetens:
  • Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning och olika mättekniker.
  • Behärskar svenska i både tal och skrift.
  • Körkort och tillgång till bil.
Meriterande:
  • Truck- och traverskort.
  • Tidigare erfarenheter av slip och svets.
Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning kring och erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och som dessutom känner sig trygg i yrket.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC, så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalitet. Vidare är du är flexibel, självgående och tar eget ansvar. En positiv inställning är viktigt för dig och du är en engagerad person som arbetar bra i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Borås

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Herrljunga
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.

Nu söker vi efter kvalitetsmedvetna CNC-operatörer med stort ansvarstagande och engagemang för ett framtida behov till en av våra kunder i Herrljunga-trakten. Du kommer arbeta skift på ett företag med framåtanda.