Business Improvement Specialist till IMI

Business Improvement Specialist till IMI

Är du en person som tycker om att arbeta med ständiga förbättringar? Trivs du lika bra med att analysera data som att arbeta med människor och har ett stort intresse för digitalisering? Då är kanske detta är rätt roll för dig.

Om vår kund

IMI Hydronic Engineering är ledande i branschen och utvecklar samt tillverkar hydroniska produkter och lösningar som skapar energieffektiva och kostnadseffektiva VVS-installationer. Våra lösningar säkerställer noggrann temperaturstyrning och bidrar till att skapa hållbara, komfortabla och energieffektiva byggnader att leva, arbeta och vistas i. IMI Hydronic Engineering är verksamma på fem kontinenter, har 5 produktionsenheter och finns representerade i 34 länder runt om i världen.

Vår anläggning i Ljung är specialiserad på verktyg, gjutning och bearbetning. Under kommande år görs stora investeringar och maskinparken ska både moderniseras och breddas. Med flera nya affärer ser vi en stark tillväxtresa framåt.

För oss på IMI Hydronic Engineering är likabehandling en självklarhet. Frågor som mångfald, ledarskap och hållbarhet har ett stort fokus och vi arbetar aktivt för att vara en inkluderande och attraktiv arbetsgivare. Våra värderingar "ett stort team", "integritet", "att spela för att vinna" och "kundintimitet" är viktiga pelare i vår företagskultur och i våra arbetssätt.

Läs mer om oss på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Business Improvement Specialist kommer du att ansvara för att stödja arbetet med ständiga förbättringar på anläggningen. En viktig del i ditt uppdrag är att identifiera möjligheter att standardisera, automatisera och digitalisera processer och arbetssätt samt implementera dessa möjligheter. Vi räknar också med att du kommer att skapa goda relationer och vara en av anläggningens främsta utmanare och katalysator när det gäller att hitta och driva ständiga förbättringar. Utöver ovan är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Strategiskt och operativt stödja fabrikens alla funktioner, processer och staber i sitens gemensamma förändrings- och förbättringsarbete.
  • Arbeta med utvärderingar och förbättringar i produktionen så väl som administrativa processer.
  • Med stort engagemang stötta en LEAN-baserad kultur.
  • Leda och delta i förändringsinitiativ; analysera data och trender för att identifiera möjliga förändringsprojekt och eliminera slöserier, leda tvärfunktionella team och följa upp projekt utifrån relevanta KPI:er samt genomföra fördjupade analyser vid behov.
  • Coacha och utbilda organisationen inom ständiga förbättringar, exempelvis genom workshops eller agera expert vid olika problemställningar.
  • Genomföra LEAN-revisioner för att utvärdera framsteg och utmana teamen.
  • Förbereda rapporter och KPI-utfall kopplade till LEAN-arbetet till lokal och global ledning.
  • Säkerställa att LEAN-principer appliceras i alla nya produkter och projekt innan de går i produktion.
Rollen rapporterar till LEAN-chefen och är placerad i fabriken i Ljung.

Din profil

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från en liknande tillverkningsmiljö och god kunskap och erfarenhet av LEAN och av att driva förbättringsarbete, gärna i projektform. Det är mycket meriterande om du i tidigare roller eller utbildningar har arbetat med dataanalys och att du är riktigt duktig på Excel. För att trivas i rollen behöver du också ha ett stort intresse för digitaliserings- och automatiseringsfrågor.

Som person ser vi gärna att du värderar en god stämning på jobbet och tycker om att ha roligt tillsammans med dina kollegor. Det är viktigt att du delar våra värderingar där likabehandling och mångfald är en självklarhet. Du bör vara strukturerad och trivs med att arbeta så väl operativt som strategiskt. Det är också viktigt att du trivs med att ha många kontakter och arbeta tvärfunktionellt tillsammans med andra för att uppnå mål samt är duktig på att få folk med dig. Utöver det så ser vi gärna att du är självgående och kunnig inom ditt fackområde och tycker att det är lika roligt att analysera som att arbeta med människor.

Låter det intressant? Ansök med CV via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 25 september, 2022. Vid frågor, kontakta gärna Kristina Halovanic på 0732-54 14 81 alternativt kristina@effektiv.se.

Sökord

LEAN, TPM, continuous improvement, processutvecklare, projektledare
Mer info
Område Herrljunga
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.