Engagerade undersköterskor/ vårdare sökes till nystartad korttidsenhet

Engagerade undersköterskor/ vårdare sökes till nystartad korttidsenhet

Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare.

Nu utökar vi vår korttid med en ny enhet på Gäsenegården i Ljung och vi söker därför flera engagerade undersköterskor/vårdare som vill bli del av vårt vinnande team. På korttidsboende får boende vård och omsorg dygnet runt under en begränsad tid. Det kan till exempel vara i samband med rehabilitering efter en tids sjukdom eller en olycka, i väntan på annat boende eller för att anhöriga ska få avlösning.

Varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Vi ska utöka vår korttid och därför söker vi undersköterskor/vårdare för arbete både som dag-/kvälls-personal och nattetid. Korttiden kommer placeras på Gäsenegården i Ljung. Vi söker dig som gärna kan börja omgående.

Som undersköterska/vårdare i vår verksamhet utför du omvårdnads- och serviceinsatser för våra boende hyresgäster. Du är en del av ett team som arbetar med att ge varje individ stöd utifrån deras individuella önskemål och behov samtidigt som du utför delegerade HSL-uppgifter ifrån våra sjuksköterskor.

På våra särskilda boenden har vi somatisk-, demens- och korttidsverksamhet och våra målgruppers behov kan därför skilja sig åt. Hos oss är dock alltid individernas behov i fokus och vi vill med ett gott samarbete och en arbetsglädje skapa de förutsättningar som krävs för att skapa en väl fungerande verksamhet där vi gör skillnad!

Vårt mål är att skapa en meningsfull tillvaro utifrån den enskildes behov genom vardaglig sysselsättning. Vi vill behålla hyresgästens förmågor, hälsa och livskvalitet genom ett rehabiliterande och salutogent synsätt. Som undersköterska hos oss är du en viktig del i detta arbete!

Kvalifikationer
Vi söker dig som gärna är utbildad undersköterska och som brinner för att arbeta med människor. Vi ser att du med fördel har erfarenhet av vårdarbete tidigare och är trygg i din roll. För att kunna säkerställa god omvårdnad ser vi att goda svenska-kunskaper i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Körkort är meriterande.

Som person ser vi att du är ansvarsfull, empatisk och lyhörd i ditt arbete och att det är viktigt för dig att alltid se till individens behov. Då arbetet som undersköterska stundtals kräver självständighet ser vi att du trivs med- och är van vid att lösa olika typer av situationer som kan dyka upp i det dagliga arbetet.

Som en del av teamet är samarbetsförmåga vidare en viktig nyckel och vi ser att du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor, med ett gemensamt fokus på det bästa för våra hyresgäster.

Vänligen ange i din ansökan om du är intresserad av dag/kvälls- eller natt-tjänst.

Anställning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. Visstidsanställning från maj till 30 september
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Snarast/omgående
Antal platser: 4

Upplysningar
Maarit Eklund Johnsson
Enhetschef
0513-17210
maarit.eklund-johnsson@admin.herrljunga.se

Eva Martinsson
Enhetschef
0513-17343
eva.martinsson@admin.herrljunga.se

Johanna Larsson
Arbetsmarknadssamordnare
0722-157900
johanna.larsson@herrljunga.se

Fackliga representanter:
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0513-17000

Ansökan
Arbetsgivarens referensnummer: A941270

Sök jobbet här

I Herrljunga kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Om heltidsuppdrag saknas kan det innebära att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

Urvalsprocessen pågår löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Herrljunga
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Undersköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://herrljunga.se/
Sista ansökningsdag 1 juni 2020 (5 dagar kvar)