Erfaren hårdvaruingenjör inom elektronik sökes!

Erfaren hårdvaruingenjör inom elektronik sökes!

Har du minst ett års arbetslivserfarenhet av elektronikkonstruktion? Är du intresserad av elektronik, att hitta lösningar och vill arbeta på ett företag som arbetar i framkant med teknik? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en erfaren hårdvaruingenjör som kommer arbeta i egna projekt inom elektronik. Du kommer vara med hela vägen från specifikation till kompletta tillverkningsunderlag. I tjänsten kommer du arbeta i en kreativ, prestigelös och omväxlande miljö som präglas av hög kompetens. Du kommer till största del konstruera i projekt som har en stor bredd, allt från enklare till mer avancerade. I arbetet kommer du även ha en kontinuerlig dialog med kunden och arbetet formas utifrån dina ambitioner och erfarenheter.

Vid start kommer du få en god introduktion och den första tiden även ha en mentor inom ditt område att vända dig till för att med tiden bli allt mer självgående i arbetet.

Vår kund är belägen i Herrljunga och beroende på projekt kommer det finnas möjlighet att arbeta hemifrån, från annan ort, vissa dagar.

Din profil

Skallkrav
  • Högskoleexamen inom elektronik eller inom datavetenskap
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet inom elektronikkonstruktion
  • Stort intresse för elektronik och hårdvara
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet av att jobba med plattformar som Beagleboone/Raspberry Pi
  • Altium eller OrCAD
Personlighet:
Stor vikt kommer läggas på dig som person. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och har ett kreativt tankesätt. Du har ett stort driv, god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. Vidare är du självgående och trygg i dig själv och i arbetet tar du stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har även en strävan att förstå den totala tekniken kring produkten och är hela tiden nyfiken på att bredda din kunskap och utvecklas.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Herrljunga
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag.
Mer info
Område Herrljunga
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dynamic Precision Sverige AB är ett företag inom elektronik som är beläget i Herrljunga, intill tågstationen. De har ett komplett erbjudande med allt från elektronikutveckling till eftermarknadstjänster där de erbjuder kundanpassad service inom produktutveckling, testning, elektroniktillverkning och eftermarknadstjänster i norden. Dynamic Precision Sverige AB arbetar med att bygga långsiktiga relationer till sina kunder där de erbjuder en stor flexibilitet och en hög kvalité.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.