Borrningsarbetare till ledande entrepenör!

Borrningsarbetare till ledande entrepenör!

Vi söker dig som är hungrig på att lära dig borrningsarbete! Hos vår kund blir du del av ett härligt team där du får lära dig om borrning från grunden, intressant? Ansök idag, urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del av ett team som arbetar med borrning av olika slag. Du kommer att få lära dig borrningsarbetet från grunden, till en början kommer du att gå bredvid och stötta med enklare uppgifter och lära dig av teamet för att på sikt ta allt större ansvar och arbeta mer självständigt. Du kommer att arbeta på annan ort och det är därför viktigt att din livssituation tillåter detta. Vanligtvis tar du dig till Herrljunga på måndag morgon och utgår därifrån tillsammans med ditt team.

Din profil

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Vilja att utvecklas
  • Om du inte redan har CE-körkort ska du ha viljan att ta det
Vi ser att du är en ödmjuk och lyhörd som person, det är viktigt att du fungerar väl i team med andra. Eftersom borrningsutrustningen ska transporteras är det meriterande om du innehar CE-körkort. Vi fäster störst vikt vid dina personliga egenskaper. Det är också viktigt att du har möjlighet att arbeta på annan ort på veckorna.

Villkor

Ort: Vanligtvis tar du dig till Herrljunga på måndag morgon och utgår därifrån tillsammans med teamet
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt kollektivavtal

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Herrljunga
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är Norra Europas ledande leverantör av jord- och bergborrning, med avancerad borrning som verksamhetens nav sedan 1970-talet. Idag arbetar de med schaktfri ledningsbyggnad, grundläggning och entreprenadborrning, geoenergi och vatten samt gruvborrning och prospektering.
Koncernen omsätter 400 Mkr och med ca 150 anställda och 10 kontor når de snabbt och effektivt deras kunder i hela Norden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.