Lönechef till Strängbetong

Lönechef till Strängbetong

Arbetsuppgifter
Som lönechef på Strängbetong blir du en del av ett kompetent och tryggt team där du kommer coacha och leda gruppen såväl som att säkerställa att lönearbetet sker korrekt och enligt tidsplan. Du har fokus på lönefrågor och kommer att driva olika utvecklingsprojekt inom området. I din roll ingår det en mindre del operativt arbete med lön och det är ditt ansvar att på ett kvalitativt sätt hantera löpande löneadministrativa uppgifter. Som lönechef hos oss får du också möjlighet att kombinera lön- och HR-frågor.

Det nuvarande löneteamet består av 3 personer och du kommer att rapportera till HR-chefen. Teamet hanterar tillsammans cirka 1200 löner i Agda och man arbetar med hela löneprocessen.

Din placeringsort är Herrljunga, men resor förekommer i tjänsten då teamet är placerat på tre orter, i Herrljunga, Kungsör och Borås samt att huvudkontoret är placerat i Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig som är samarbetsorienterad och vill arbeta för att skapa synergier mellan löneavdelningen och övriga organisationen. Du är initiativtagande och har en förmåga att självständigt driva förändringsprocesser. För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet inom lön och vi ser det som meriterande om du tidigare haft en ledande roll och vana att inneha personalansvar.

Då en del av koncernens chefer sitter utanför Sverige kan det förekomma kontakt på engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ, utvecklingsorienterad och lösningsfokuserad. Du har god samarbetsförmåga med tydliga ledaregenskaper samt trivs med att arbeta såväl strategiskt som operativt.

Vidare ser vi att du vill bidra till en bra arbetsplats och en god stämning. Du är trygg i dig själv och din kompetens.

Vad erbjuds du hos Strängbetong?
Att jobba hos Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Strängbetong är ett företag där medarbetarna är måna om varandra. De är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Företaget värdesätter nyfikenhet, att medarbetarna ständigt lär sig nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras, därför ställs krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Kontaktpersoner
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten. Rekryteringskonsulten som arbetar med denna rekryteringsprocess är Susanne Alderling 073-200 01 25. Vi går igenom ansökningarna löpande, därav kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Herrljunga
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef, Löner & Förmåner, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 1 okt (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strängbetong är Sveriges ledande stombyggnadsföretag och erbjuder byggherrar och entreprenörer på den svenska marknaden ett brett sortiment av funktionella stommar och vackra fasader. Strängbetong har kapacitet, kompetens och erfarenhet - från idé till färdig stomme. Visionen är att Strängbetong ska skapa de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige. Strängbetong har cirka 1200 anställda och en omsättning på drygt 2 miljarder kronor. Företaget har sju produktionsanläggningar och kontor på ytterligare fem platser i landet. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Strängbetong ingår i den internationella koncernen Consolis.