Hoppa till innehåll
Vipo Säkerhetstjänster AB logotyp

Vill du jobba i Helsingborg som B2C säljare?

Ansök nu
Vill du jobba i Helsingborg som B2C säljare?

Som B2C säljare på ViPo är din uppgift att utbilda och hjälpa kunder att förebygga några av Sveriges vanligaste bedrägeribrott.

ViPo's visionär att vara Helsingborgs framtid inom trygghet/säkerhetstjänster. Vi söker ständigt efter personer som vill utvecklas och växa med oss. Trygghet, trivsel, tillit och teamet är våra prioriteringar. Viktiga, inkluderande, professionella och optimistiska är våra ledord.

Vi söker nu säljare i Helsingborg som vill vara med och växa i ett ungt spännande bolag där det finns goda chanser att avancera snabbt i både karriär och lön.

Vi har TRE krav och det är att du ska:
  • Vara positiv!
  • Vara målinriktad!
  • Vilja lära dig!
Ingen utbildning eller erfarenhet krävs, du kan känna dig trygg med att vi hjälper dig. Det viktigaste för oss är att du ser ljust på framtiden och har ett eget driv framåt.

Hos oss på ViPo blir du en del av ett härligt team som har god gemenskap, högt i tak och nära till skratt. Du kan se fram emot fartfyllda dagar med återkommande aktiviteter och tävlingar både på och utanför arbetet.

Vi erbjuder:
  • Kontor i centrala Helsingborg, mitt emot Helsingborgs Centralstation
  • Möjligheten att påverka din lön
  • Attraktiva och aktuellatjänster
  • En grundlig utbildning och kontinuerlig coachning till alla nyanställda.
  • Många roliga aktiviteter, AW´s och tävlingar.
Uppstart: Enligt överenskommelse

Tjänsten avser: Heltid

ANSÖKAN
För att du ska få en bättre bild av tjänsten och hur det är att jobba på VIPO, och för att vi ska få lära känna dig lite bättre, samarbetar vi med rekryteringsverktyget trepli. Se vår film om jobbet och skapa enkelt din egen film för att presentera dig direkt i appen. Klicka på ansök nedan och kom igång!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare