Sommarvikarier, undersköterskor och vårdbiträde med toppkvaliteter sökes till Villa Maria

Sommarvikarier, undersköterskor och vårdbiträde med toppkvaliteter sökes till Villa Maria

Nu söker vi på nybyggda, fräscha Villa Maria i Helsingborg sommarvikarier, gärna undersköterskor, men även vårdbiträden, för arbete under sommaren. På Villa Maria finns både korttidsavdelning och permanenta platser. Ange i ansökan vilket du är mest intresserad av. Det kommer att finnas möjligheter att starta redan innan sommaren och det finns goda möjligheter till fortsatt timanställning eller vikariat till hösten. Du kommer att få en grundlig introduktion samt utbildning innan du börjar. Skicka in din ansökan redan i dag, vi arbetar löpande med urvalet.

Det här får du hos oss:
  • Utbildningar som gör ditt arbete enklare, till exempel vårdhygien.
  • En coachande och stöttande chef som jobbar tillsammans med dig i vardagen.
  • Tydliga arbetssätt och rutiner som förenklar ditt jobb.
  • Självklart har vi även friskvårdsbidrag, skobidrag, arbetskläder och kollektivavtal.
Om Villa Maria
Villa Maria är ett nybyggt fräscht boende som ligger nära Maria station. Boendet har 60 platser, både permanenta och korttid fördelat på tre våningar i huset, 20 platser på varje våning. Du kan läsa mer på: Villa Maria´s hemsida

Som undersköterska eller vårdbiträde hos Vardaga, har du en gruppchef som större delen av sin tid arbetar nära dig i verksamheten.

Som undersköterska är du oerhört viktig!
Din uppgift är att ge livskvalitet. Livskvalitet ger du till stor del med hjälp av ditt goda bemötande. Med hjälp av dig kan våra boende behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Du ser varje person och tolkar vad de behöver. Samtidigt lär du dig mycket om omvårdnad, åldrande och hur man bemöter människor.

Du står närmast den boende och har tillsammans med dina kollegor därmed en nyckelroll i teamet med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. En väldigt viktig del i teamarbetet är att du är noga med att skriva social dokumentation.

Med hjärtat på rätta stället
Hos oss får du arbeta i en stark kultur där vi drivs av vår vision: Vi gör världen lite bättre, en människa i taget. Det är oerhört viktigt att du delar vår vision och våra fyra värderingar:

Respekt: Hos oss har alla rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Respekt ska visas både boende, deras närstående, kollegor och chefer.

Ansvar
: Hos oss har vi medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder.

Enkelhet
: Hos oss är det enkelt att påverka och att vara medarbetare eller kund.

Kunskap
: Hos oss reflekterar vi, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens
Tillsammans jobbar vi kontinuerligt med att säkra att värdegrunden genomsyrar vårt bemötande, både till varandra och alla som bor hos oss.

Din erfarenhet och kunskap
Vi ser att du är utbildad undersköterska eller vårdbiträde och har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet och förståelse av dokumentation är en nyckel för att lyckas. Mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. För att klara av arbetet måste du vara villig och beredd att ta delegering som krävs. Om du delar våra värderingar och har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Vi tror att du:
  • lockas av ett varierat arbete och tycker om att möta människor i olika situationer
  • är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar
  • har ett bemötande i världsklass
  • ser lösningarna istället för att fokusera på problemen
  • trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor
Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 15 april
Har du frågor? Kontakta gärna:
Camilla Fritzdorf-Karlsson, camilla.fritzdorf-karlsson@vardaga.se
Petra Hultberg, petra.hultberg@vardaga.se
Jessica Eriksson, jessica.eriksson@vardaga.se

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.
Facklig kontakt: Kommunal, kommunal.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 25 mars 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se