Hoppa till innehåll

Trafikkoordinator till internationellt transportbolag i Helsingborg

Kort om tjänsten
TX Logistik AB söker en ny kollega för transportledning. Du kommer att arbeta med planering av järnvägstransporter. Är du den vi söker?

Mer om tjänsten
Som trafiksamordnare hanterar du samordningen mellan kunden, terminalerna, infrastrukturen och andra samarbetspartners. I rollen ingår även data- och trafikövervakning. Du kommer att vara en del av NCC (Nordic Control Center), som är Skandinaviens trafikcenter.

Din profil
Du trivs med många bollar i luften, samtidigt är du bra på att skapa relationer och prata med människor. För att lyckas i rollen behöver du vara social och ha lätt för att samarbeta. Vi söker dig som är engagerad, utvecklingsbar och som är beredd att växa med bolaget.

Övriga önskemål
  • Drivande och proaktiv som person
  • Kan arbeta självständigt och i grupp och kunna prioritera arbetsuppgifter.
  • Flytande på engelska i tal och skrift, stort plus om du även kan prata tyska
  • Erfarenhet från transportbranschen är en fördel
Anställningsomfattning är heltid och i skift. Tjänstgöringsort är Helsingborg.

Vad vi erbjuder
Du kommer att vara anställd i ett ekonomiskt sunt företag med högt i tak och korta beslutsvägar. Du kommer att vara en del av ett proaktivt företag, som drivs av bra kollegor med möjlighet till personlig utveckling.

Ansökan
Välkommen med din ansökan och CV per mail till info-se@txlogistik.eu, vi kommer att hantera urval och intervjuer löpande och tjänsten kommer att tillsättas när vi har hittat rätt person så vänta inte med din ansökan!

Om du har frågor om anställningen är du välkommen att kontakta vår Operations Manager Mats Abrahamsson 0733 588 109.
Tx Logistik AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
18 jan. 2024 (49 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Mats Abrahamsson
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Om verksamheten
TX Logistik AB är ett internationellt transport- och järnvägsföretag med fokus på miljövänliga transporter.Företaget erbjuder nationella och internationella transporter i sin egen produktion, med starkt fokus på kvalitet och god kundservice. De närmaste åren kommer att präglas av tillväxt. Bolaget ägs till sin helhet av ett kapitalstarkt internationellt bolag.