Hoppa till innehåll
Tranpenad logotyp

Processoperatör till kund i Helsingborg

Ansök nu
Till vår kund i Helsingborg söker vi Processoperatör för omgående start. Arbetstiderna är treskift. För rätt person finns goda möjligheter till övertag!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att övervaka maskinerna och produktionsprocessen.Om dig som söker


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en noggrann och skötsam person, som slutför påbörjat arbete med god kvalité. Det är viktigt att du talar och förstår svenska obehindrat.

Krav
  • Erfarenhet inom industri
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av skift- och eller nattarbete
  • Truckkort A+ B
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!

Övriga villkor

Arbetstider: Treskift, dag/kväll/natt
Omfattning
: Heltid
Lön
: Enligt gällande kollektivavtal
Start
: OmgåendeOm Tranpenad


Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör - och ha roligt medan vi gör det - blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.

Ansökan
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.

Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 nov. 2023 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom bemannings- och driftlösningar för lager, logistik, e-handel, industri och produktion med cirka 2 000 anställda konsulter och sex regionkontor i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Trestad, Jönköping och Skåne.

Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenadkoncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare