Hoppa till innehåll
Telia Company AB logotyp

Store Leader till Teliabutiken Väla

Ansök nu

Hej, Just nu letar vi efter en Store Leader till Teliabutiken Väla. Jag heter Julia Persson och ansvarar för Teliabutikerna i region Syd. Vi är ett drivet säljgäng som jobbar väldigt operativt med att utveckla försäljningen inom regionen och hela butikskedjan.

Din nästa utmaning?
Jag söker nu en ledare till butiken på Väla. I vår ledningsgrupp har vi uppdraget att driva försäljning och hålla hög kundnöjdhet inom vår region. Vi säljer alla de produkter och tjänster/lösningar som Telia erbjuder. Vi behöver framöver öka graden av flexibilitet och specialisering i den försäljning vi bedriver för att möta ökade kundkrav och göra det enklare att vara kund hos Telia. Målsättningen är att maximera kundnöjdhet och förlänga kundlivscykeln.

Vi är på en förändringsresa och för att lyckas nå dit vi vill behöver vi ledare som ständigt utmanar, förenklar och bryr sig om våra medarbetare, kunder och vårt samhälle. Vi tror inte på strikta hierarkier utan snarare på individer och team som lyckas i en kultur präglad av självledarskap och engagemang. Vi tror på ledare, som genom löpande feedback och coaching av sina team, ser till att vi är på rätt väg. Det är därför vi söker efter dig, som är driven och skicklig, som vill vara med på vår resa och hjälpa oss att nå våra mål.

Och vem är du?
Du är driven och genuint intresserad av försäljning och att få andra människor att utvecklas och växa. Du är bra på att bygga lag och vågar utmana dig själv och dina kollegor.

Du har förmåga att leda genom andra och är bra på att kommunicera med olika slags människor.

Dina ledaregenskaper:

  • Driven.
  • Engagerad.
  • Säljfokuserad.

Din erfarenhet:

  • Försäljning.
  • Erfarenhet och kunskap inom retail.
  • Ledarerfarenhet inom försäljning är meriterande.

Intresserad?
Om du vill bli en del utav mitt team, sök jobbet! Vill du veta mer, ring mig på +46 761042101 eller maila julia.persson@teliacompany.com

Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig.

Welcome to Telia - let’s make better happen!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
04 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Everything we do is reflected in our purpose: To reinvent better connected living. That’s how we make a difference for our customers in the big and in the small. That’s how we contribute to the lives and livelihoods where we are present. Our skilled people and partners, innovative technologies and powerful networks are there to make daily life smoother and richer for our customers and help societies and business become more efficient and sustainable. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare