Projektledare - Skandinavisk Display & Pos

Projektledare - Skandinavisk Display & Pos

Projektledare för spännande säljbolag
Skandinavisk Display & POS är ett danskt säljbolag inom den grafiska branschen med fokus på display, POS och andra grafiska material. Vi omsätter idag cirka 120 miljoner kronor om året. Skandinavisk Display & POS etablerades 2018 och startade det svenska bolaget 2021. Vi har nått stor framgång med vårt enkla koncept "kunden är alltid i centrum". Vår fabrik i Polen TFP Grafika är delägare i vårt bolag och vi står för; Hållbar produktion och har en utav Europas nyaste och mest skonsamma produktionsutrustning. Leveranssäkerhet och kontinuerlig kvalitet är också ett fokus för Skandinavisk Display & POS. Vi designar, utvecklar och producerar utifrån kundens idé, önskemål och behov. Vi står för flexibilitet, kreativitet och hög kvalitet, vilket arbetas utifrån denna princip; "sky is the limit ".

Skandinavisk Display & Pos är ett nordiskt företag med snabb tillväxt och har idag två avdelningar i Danmark och en avdelning i Sverige där vi nu behöver utöka antalet medarbetare. Du kommer att arbeta med den nordiska marknaden och samarbeta med världens största varumärken inom FMCG. Våra produkter tillverkas från en av de mest moderna och miljövänliga fabrikerna i Europa och som enda leverantör kan de arbeta med både Flexo, offset & digitaltryck i samma fabrik. Skandinavisk Display & Pos produktion har ett starkt fokus på att producera miljövänligt, vilket innebär en vattenförbrukning som är 100% återvunnen och att 91% utav de fibrer vi använder för produktion av kartong är gjorda utav återvunnen kartong.

Vi är en arbetsplats som värdesätter trivsel, samarbete och kreativitet och skapar utrymme för varje enskild individ. Vi säkerställer medarbetarens möjlighet till utveckling och inflytande i vår organisation, vilket skapas av engagerade och passionerade medarbetare.

Vi växer i Sverige och behöver en ny kollega på vårt kontor i Helsingborg. Vi behöver anställa en projektledare som får en unik möjlighet att utveckla det svenska bolaget. Som projektledare hos oss har du möjlighet att sätta din egen prägel på tjänsten. Du kommer att ha ett stort inflytande på att hjälpa till att bygga det framtida svenska teamet och vi förväntar oss ytterligare tillväxt i vår enhet som växer och ökar i antal medarbetare så småningom.

Vad letar vi efter?
En projektledare med god strukturförmåga och administrativ kompetens, gärna med erfarenhet från branschen men inget krav. Framför allt har du erfarenhet av projektledning. Du behöver kunna hantera och ha en överblick över kunder, beställningar och leverantörer. Hantera engelska språket, snabb inlärningsförmåga som snabbt sätts i praktik samt massor av bra energi och positivt förhållningssätt.

Vårt viktigaste kapital är våra medarbetare, vi prioriterar personlighet och engagemang otroligt högt.

Är du nyfiken på att höra mer om denna spännande tjänst kan du kontakta Camilla Lintrup cl@talentanmind.com eller Susanne Taarnager sts@t-u.dk.
Mer info
Kontaktperson Camilla Lintrup
Email Mejla Camilla Lintrup
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (38 dagar kvar)