Hoppa till innehåll
Svenska Neoplan AB logotyp

Servicerådgivare

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en fena på administration, serviceinriktad och vill vara ansiktet utåt mot våra kunder? Nu söker vi en Servicerådgivare som tar emot våra kunder och ser till att de får bästa möjliga service.

Din Roll

På verkstan i Helsingborg kommer du ha en central roll där du möter alla våra kunder och sköter bokningarna. Arbetsuppgifterna består utöver bokningar att hantera krockärenden mot försäkringsbolag, fakturerar kunder, kontrollerar inkommande fakturor men även övrigt förekommande administrativt arbete. Du har ett nära samarbete med både verkmästaren och lagerchefen i dina arbetsuppgifter men även övriga kollegor.

Dina egenskaper

Vi ser gärna att du har erfarenhet som servicerådgivare och om det är inom fordonsbranschen är det meriterande. Utöver det är det viktigt att vara serviceinriktad, engagerad och trivas i en flexibel arbetsmiljö. Har du även en positiv "kan göra" attityd, social förmåga och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater ser vi det som ett plus.

Kunskaper i KOBRA och CABAS är meriterande och utöver det hoppas vi att du är en stjärna på Excel. Fordonsteknisk utbildning är också meriterande då du ska planera och prioritera arbetet i verkstan.

Det administrativa ordningssinnet är A-O då det är du som har hand om bokningarna och kundens upplevelse.
  • Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
  • B-körkort - krav
  • C- eller D-körkort - meriterande
  • Erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande
Vi erbjuder:

Hos oss får du ett varierat arbete med stort eget ansvar. Vi är ett familjärt gäng med stort engagemang som har kul på jobbet. Vi erbjuder utbildningar och möjlighet att växa i företaget.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning samt individuell lönesättning.

Arbetstid 7-16

Självklart vill vi att våra medarbetare mår bra och håller sig friska och erbjuder därför friskvårdsbidrag.

Kollektivavtal

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Neoplan Syd AB är en del av Svenska Neoplan koncernen som är generalagent för Neoplan bussar och MAN lastbilar. Koncernens huvudsakliga inriktning är service, försäljning, finansiering och transporter i buss- och lastbilsbranschen.
Svenska Neoplan AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Neoplan är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs bussprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN. Lion's Trucks AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs lastbilsprogram samt MAN Transportbilar.