Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Terminalarbetare sökes på heltid i Landskrona!

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en noggrann och lösningsorienterad person som trivs i en tempofylld och utmanande arbetsmiljö? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag som hela tiden växer och expanderar. Du kommer att arbeta på detta företag som terminalarbetare tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå utav lossning samt sortering av paket med chans till utveckling.

Arbetstiderna kan variera och vi ser därför att du är flexibel.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltiga kandidater kommer bli anställda av oss och arbeta som uthyrda medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

För att lyckas i denna roll bör du vara flexibel, noggrann, effektiv och ha en förkärlek för ordning och reda. Du har alltid full koll på hur och vad som behöver göras för att uppnå maximal effektivitet och nytta. Dessutom krävs det att du har en god fysisk förmåga och inte är rädd för att ta i, då arbetet är fysiskt krävande. Självgående och initiativtagande är egenskaper vi värdesätter högt, liksom förmågan att trivas med eget ansvar.

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
* Har truckkort.
* Är en lagspelare som trivs med att arbeta i team, men samtidigt motiveras av självständigt arbete och att uppnå goda resultat.
* Är flytande i svenska, både i tal och skrift.
* Har inga anmärkningar i belastningsregistret och kan ange två referenser.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com