Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande terminalarbetare sökes i Landskrona!

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du arbetsvillig, noggrann och effektiv? Trivs du med ett arbete där du är fysiskt aktiv och jobbar i team? Då har vi extrajobbet för dig i höst!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort och välkänt företag som hela tiden växer och expanderar. Du kommer att arbeta på detta företag som terminalarbetare tillsammans med ett engagerat och trevligt gäng. Dina arbetsuppgifter i teamet kommer bestå utav lossning samt sortering av paket med chans till utveckling.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Krav för tjänsten:
* Truckkort (A och B).
* God fysisk hälsa och förmåga att hantera fysiskt arbete.
* Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i team.
* Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav.
* Du är student på minst 50% i minst 1 år framöver.
* Du har 2 referenser att ange samt ett anmärkningsfritt belastningsregister.

Vi ser fram emot din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com