Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter för extrajobb inom produktion sökes till Mörarp!

Ansök nu
Trivs du med att jobba i högt tempo, är noggrann och vill jobba i team? Kan du jobba 2-3 dagar i veckan under terminstid och mer under sommaren? Sök då redan idag!

Information om uppdraget:

Som produktionsarbetare på detta uppdrag kommer du arbeta med att paketera hygienartiklar. Arbetet kräver att du är noggrann och leveransfokuserad och trivs bra med att arbeta i team. Det finns möjligheter till dags-, kvälls- och nattskift och vi ser därför gärna att du är flexibel och kan åka in och jobba med kort varsel.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50% och är tillgänglig för att arbeta minst 2 tillfällen i veckan. Det är centralt att du är arbetsvillig, ansvarstagande och flexibel. Du ämnar alltid prestera på topp och vill ställa upp när de behövs. Fördelaktigt är därför att du har ett flexibelt skolschema alternativt distansstudier. Meriterande är även tidigare erfarenhet av produktionsarbete men det är inget krav.

För att söka tjänsten krävs det att du:
- Har flytande svenska i tal och skrift
- Studerar på CSN-berättigade studier på minst 50%
- Kan arbeta 2-3 gånger i veckan
- Har 1-2 år kvar på studierna

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka omgående - ansökningar behandlar löpande!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare