Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

StudentConsulting söker praktikanter till våren 2024!

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på StudentConsulting i Helsingborg öppnar nu upp för praktikmöjligheter för våren 2024. Vi har ett begränsat antal platser som tillsätts så tveka inte att skicka in en intresseanmälan.

Information om uppdraget:

Under din praktik kommer du bland annat att få lära dig att utforma annonser, arbeta med urval/matchning av kandidater, intervjuer, referenstagning och marknadsföring. Du kommer att få arbeta med vår löpande administration såsom sjukhantering och schemaläggning, ge service till våra kunder och medarbetare samt hantering av vårt löpande kvalitetsarbete.

Är du intresserad av försäljning eller jobbmatchning finns även möjlighet att rikta din praktik mot dessa delar.

Vi brinner för att skapa jobb och fokuset ligger varje dag på att leverera hög service till våra kunder/medarbetare/kandidater.

Att vara praktikant hos oss ger dig som student en mycket bra grund och praktisk erfarenhet inom området. Praktiken kan hjälpa dig med dina karriärval då du får prova på så mycket olika arbetsmoment.

Vi arbetar kontorstider mån-fre 08.00-17.00

Detta söker vi:

Vi tror att du studerar PA-programmet, Ekonomi, Service management eller annat program som bedöms som likvärdigt.

Som person är du social och framåt. Du tycker om att ha varierande uppgifter och du trivs i högt tempo. Du är nyfiken på området rekrytering och bemanning, och du har ett stort intresse för människor/service. Du har god administrativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och du är en lagspelare.

Tycker du att det låter spännande så får du gärna anmäla ditt intresse genom att skicka ett mejl med ditt CV till affärschef Jennie.lindholm@studentconsulting.com.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb