Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

StudentConsulting söker brevbärare i Helsingborg för sommarjobb!

Ansök nu
Lockas du av kombinationen mellan fysiskt arbete och administrativa uppgifter? Uppskattar du mötet med människor och att köra bil i arbetet? Då har vi ett spännande sommarjobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta som brevbärare och har förmågan att ansvara för att snabbt och säkert hantera och leverera kundernas post. Du kommer sortera post samt ansvara för utdelning/turarbete. Turerna sker med främst via bil till vår kunds företagskunder.

Uppdraget är på heltid under sommaren och förlagt på veckans vardagar. Vi anser att det är av stor vikt att du är tillgänglig för arbete på heltid mellan v.26-v.33 och då kommer du antingen arbeta cirka 07.30-16.30 alternativt 10.45-19.00. Vi ser gärna att du är student som kan fortsätta jobba minst 2 vardagar i veckan i höst.

Inför- och efter utdelning kan administrativa uppgifter som att sortera brev och paket inför transport uppkomma. För arbetet krävs det att du har B-körkort och en god fysik.

Det är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd via oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. För rätt person finns goda chanser till utveckling och övertag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, du är mån om att göra rätt och vill gärna överträffa förväntningar. Vidare har du en god förmåga att kommunicera med andra människor och att samarbeta med dem i din omgivning. Du är en aktiv person som uppskattar utomhusmiljö, arbetet kräver en god fysik. Du är lösningsorienterad och arbetar effektivt och har hög arbetskapacitet.

Krav:
- B-körkort och god körvana.
- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Du är tillgänglig för arbete hela sommaren mellan v.26-v.33.
- Du har inga anmärkningar i belastningsregistret
- Du har 2 referenser

Vi anser att det är meriterande om du är student till hösten och då kan fortsätta som student på deltid via oss på StudentConsulting.

Låter det som ett spännande uppdrag för dig? Ansök redan idag! Vi kommer tillsätta kandidater löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 juni 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare