Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior Försäljningsingenjör sökes till Kurita Sverige AB!

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven person med intresse för teknik och vattenbehandling samt motiveras av kundkontakt? Då kan rollen som Junior Försäljningsingenjör på Kurita Sverige AB vara något för dig.

Information om uppdraget:

Kurita är ett av de globala marknadsledande företagen inom industriell vatten- och processbehandling. Med mer än 70 års erfarenhet erbjuder vi innovativa lösningar och produkter anpassade att optimera tillförlitligheten samt öka effektivitet och hållbarhet på industrianläggningar och i dess vattensystem.

För att utöka vår närvaro i Södra Sverige söker vi en person som ska vara med och stärka vårt team i Skåne/Halland. I rollen som Junior Försäljningsingenjör erbjuds du ett fritt och omväxlande arbete. Service och vattenanalyser genomförs på plats hos kund och att skriva servicerapporter och optimering av deras vattenbehandlingen är en naturlig del av arbetet. Individuella rekommendationer och råd ges till varje anläggning, vilka även regelbundet skall följas upp. Fortlöpande internutbildning och teknisk kompetensutveckling genom bland annat uppstart av nya anläggningar och medverkan vid installation av utrustning kommer i framtiden ge möjligheten till ett eget säljansvar.

Detta söker vi:

Som person är du självständig och nyfiken och har förmågan att ta egna initiativ. Då du kommer ha eget ansvar och vara primär kontaktperson för dina kunder är vikten att bygga och upprätthålla starka kundrelationer en avgörande del av ditt arbete. Vi ser därför att du har en god kommunikationsförmåga samt ett försäljnings- och servicetänk.

Du har en högskoleingenjörsutbildning alternativt annan teknisk utbildning. Det är meriterande om du även har erfarenhet inom vattenrening eller som driftingenjör. Kunskap eller erfarenhet av pannor, kyltorn, avloppsrening eller annan typ av vattenbehandling är meriterande. Gärna även tidigare erfarenhet av tillhörande utrustning såsom tex pumpar, styrlådor mm.
Svenska flytande i tal och skrift samt god kunskap i engelska är ett krav.

Då det förekommer mycket kundbesök utgår du hemifrån där du även sköter de administrativt förekommande uppgifterna. Krav på B-körkort då förmånsbil ingår i tjänsten.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen, men slutgiltig kandidat kommer bli direktanställd av Kurita Sverige AB.

Låter det som en spännande roll för dig? Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Helsingborg
Industri & Anläggning
Företagslogga
Klippan
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Helsingborg
Organisation & ledning
Företagslogga