Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb under stort evenemang i Helsingborg!

Ansök nu
Vill du vara en del av en av Helsingborgs största evenemang och samtidigt tjäna lite extra pengar? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu efter entusiastiska och engagerade personer som vill hjälpa till under festivalen. Som medarbetare kommer du att vara en viktig del av teamet och bidra till en fantastisk upplevelse för besökarna.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att hjälpa till med:

Biljettförsäljning
Kioskverksamhet
Säkerhetskontroller
Toalett- och städningstjänster
Och mycket mer!

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat blir anställds som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Vi söker personer som är serviceinriktade, pålitliga och har en positiv inställning. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av festivalarbete, men det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av kundservice eller liknande.

Arbetsperioden sträcker sig över flera dagar under evenemanget, och det finns möjlighet att jobba både dag- och kvällstid.

Är du redo för en rolig sommarupplevelse och få vara en del av Helsingborgs kulturella scen? Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare