Ekonomiassistent/receptionist sökes på deltid till vår kund i Helsingborg!

Ekonomiassistent/receptionist sökes på deltid till vår kund i Helsingborg!

Läser du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt annan utbildning med erfarenhet som ekonomiassistent? Brinner du för siffror och att tillsammans med ditt team nå gemensamt uppsatta mål? Då har vi spännande uppdrag framöver för dig!

Information om uppdraget:

Som ekonomiassistent hos vår kund får du ta del av både ekonomirelaterade administrativa uppgifter i kombination med service i reception.

Meriterande är även om du tidigare har kunskap inom/arbetat med följande:

- Löpande bokföring
- Leverantörs- och kundreskontra
- Inbetalningar
- Fakturering
- Avstämningar
- Scanning


StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer arbeta som uthyrd medarbetare till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och ett sinne för siffror. För att kunna prestera i våra kommande roller är det centralt att du är noggrann, strukturerad och lättlärd.

Du är även en person som är trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig i ditt arbete. Du behöver ha förmågan att kunna anpassa dig efter regler och riktlinjer. Du är även en person som är trivs med att ta ansvar och är handlingskraftig i ditt arbete och lösningsorienterad. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö, är engagerad och driven och har en positiv inställning.

Krav:
- Du läser eftergymnasial utbildning.
- Du är tillgänglig för arbete minst 2 vardagar i veckan (kontorstid).
- Du är tillgänglig upp till heltid under sommaren.
- Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
- Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se