Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Driven redovisningsassistent sökes på heltid till kund i Helsingborg!

Ansök nu
Är du en analytisk person som är intresserad av att ta nästa steg i rollen som Redovisningsekonom? Vill du arbeta på ett bolag i tillväxtfas i en roll med breda arbetsuppgifter samt kontaktytor? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en redovisningsassistent som kommer tillhöra bolagets ekonomiavdelning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av följande:
Leverantörsreskontra
- In- och utbetalningar
- Månadsbokslut
- Kvittoredovisning samt övrig personaladministration

Tjänsten är ett uppdrag på heltid med start omgående. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kund. Goda chanser till övertag efter 6 månaders anställning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst en KY-examen inom redovisningsekonomi, meriterande med arbetslivserfarenhet inom området. Du arbetar noggrant, är ansvarstagande och har ett stort intresse för ekonomi. Du är självgående och tar gärna egna initiativ och beslut. Vi ser också att du har en vilja att utvecklas i rollen som redovisningsassistent. Hos vår kund kan det vara snäva deadlines, något du har förmågan att hantera på ett professionellt sätt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare