Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Butiksmedarbetare/Orderplockare/Truckförare sökes i Helsingborg!

Ansök nu
Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att sätta alla dagliga mål? Då har vi möjligheten för dig!

Information om uppdraget:

För vår butikskund i Helsingborg söker vi dig som vill ta dig an möjligheten som semestervikarie.

Arbetets uppgifter är av varierande karaktär och kommer bland annat innebära:
- Orderplock
- Sortering
- Truckkörning (A)
- Godshantering
- Service mot kund både via telefon och i butik

Denna butiks främsta kunder är företag och du arbetar dagligen med att självständigt se till att order plockas och är redo för avhämtningar men ingår i ett härligt sammansvetsat team med blandade åldrar och erfarenheter där man alltid hjälper varandra. Arbetstiderna är förlagda mellan butikens öppettid som är mellan 06:30-16:00 och bara vardagar.

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och slutgiltig kandidat kommer bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Detta söker vi:

Vi ser att du är driven, trivs med högt tempo och kan hantera många bollar i luften samt att du kan arbeta mot dagliga mål i form av antal order som ska förberedas och packas.

Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral, har en god struktur, är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel samt att du är tillgänglig under hela perioden som vi efterfrågar som är heltid under V23-34.

Arbetet är till viss del fysiskt och innebär att man står upp stora delar av dagen och kommer dagligen hantera lite tyngre lyft.

Formella krav
* Truckkort A
* Svenska & Engelska
* Avklarad gymnasieutbildning
* God datavana

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare