Hoppa till innehåll
Storesupport logotyp

Varuplockare sökes till Ängelholm och Helsingborg med omnejd

Ansök nu
Vi söker nya medarbetare med fokus på varuplock och merchandise i butik. Vi letar efter dig med servicekänsla ut i fingertopparna som vill vara våra kunders ansikte utåt i butik.

Om tjänsten

Arbetet innebär att du är ute i olika butiker runt om i Helsingborg och Ängelholm, din uppgift är att ute i de olika butikerna plocka varor för ett visst varumärke. Utöver detta kan diverse arbetsuppgifter att tillkomma som exempelvis demo och prisundersökningar.

Din profil

Som person har du god servicekänsla och ett konstnärligt öga för hur produkterna bör exponeras för att på bästa sätt bidra till ökad försäljning. Du är lösningsorienterad och har inget som hindrar dig att lyfta tungt och arbeta fysiskt. För att trivas i rollen som krävs det att du är självgående och inte rädd för att ta egna initiativ. Du är flexibel och trivs därför med varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser med ett högt arbetstempo där du arbetar tidseffektivt och strukturerat.

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i en liknande roll, alternativt erfarenhet av arbete i butik.

Krav
  • Körkort
  • Tillgång till egen bil
Anställningsform

Vi erbjuder arbete för dig som är student eller har en annan sysselsättning på minst 50%. Anställningen är på visstid över sommaren och du kommer att bokas ut efter behov, det är därför meriterande om du kan vara flexibel och arbeta med kortare varsel.

Arbetstiderna varierar och kan innebära både vardagar och helger (fredagar och lördagar) och avser framförallt dagtid. Start omgående.

Om oss

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Företaget startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har över 2 200 medarbetare. Idag är Storesupport en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Ansökan

Vi kan tyvärr inte hantera ansökningar via mejl, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att aktuella kandidater inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Är du intresserad?

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas allt eftersom så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 452 MSEK och har 2200 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm.

Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare