Hoppa till innehåll
Solenis Sweden AB logotyp

Söker du truckförarjobb i sommar?

Ansök nu
Har du truckkort och tidigare erfarenhet av att arbeta på lager eller terminal? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Lageroperatör på Solenis Sweden AB! Uppdraget är på heltid och passar dig som söker ett lagerjobb i sommar. Tjänsten tillsätts löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Solenis är ett ledande specialkemiföretag och leverantör av process- och vattenlösningar. Företagets produktportfölj innehåller ett brett utbud av processhjälpmedel, kemikalier för vattenrening, funktionella tillsatser samt övervaknings- och kontrollsystem. Bolaget sysselsätter över världen ett team med 5 200 yrkespersoner, är aktiva i 120 länder på fem kontinenter och driver 39 tillverkningsanläggningar.

Arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du primärt att arbeta med orderplock, lastning, lossning och administration av godshantering.

Formell kompetens
  • har truckkort (mer specifikt behörighet för B1-truckar)
  • har B-körkort
  • behärskar svenska i både tal och skrift
  • >3 års erfarenhet av truckkörning
Din bakgrund
Vi ser gärna att du har mycket god erfarenhet från truckkörning och de ingående arbetsuppgifterna. Du är bekväm med att losta/lossa trailers, rangera in gods i trånga pallställage. Oftast är det pallat gods men merparten av det är flytande i bunkrat i IBC-tankar och oljefat.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Helsingborg

Tillträdesdag
Uppdragstiden för detta uppdrag är 12/6 tom 25/8

Information
Vi hanterar endast de ansökningar där det finns bifogat CV, bild på truckkort samt körkort. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Solenis is a leading global manufacturer of specialty chemicals for the pulp, paper, oil and gas, chemical processing, mining, biorefining, power, and municipal markets. The company’s product portfolio includes a broad array of process, functional and water treatment chemistries as well as state-of-the-art monitoring and control systems. These technologies are used by customers to improve operational efficiencies, enhance product quality, protect plant assets, and minimize environmental impact. Headquartered in Wilmington, Delaware, the company operates 30 manufacturing facilities strategically located around the globe and employs a team of 3,500 professionals in 118 countries across five continents. For additional information about Solenis, please visit www.solenis.com.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare