Hoppa till innehåll
SKS Distribution AB logotyp

C-Chaufförer sökes, start omgående!

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Fullständig jobbeskrivning

Vi är ett underleverantörs företag som kör för Bring/Posten Norge, vår största kund, därav sätts höga krav på oss som att följa de kvalitetsmål och riktlinjer som Bring har.

Arbetsuppgifter

Huvudsaklig arbetsuppgift är att köra C-distribution i Skåne med utgångsläge i Helsingborg. Arbetet består av lastning, lossning och distribution med lastbil.

Heltid 40 h/veckan, alternativt deltidsanställningar.

Arbetstid. Dagtid måndag-fredag, även helger kan förekomma.

Företaget har kollektivavtal.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du arbetat med distribution tidigare, dock är det inget krav. Språkkunskaper i Svenska är ett krav då det förekommer mycket kundkontakt, och kommunikation internt mot transportledning.


Du som person

Att ta eget ansvar och planera ditt arbete är inte några problem för dig. Du ska vara hjälpsam, noggrann, driftsäker och seriös. Vi ser gärna att du gillar att ta eget ansvar och att lösa problem tillsammans med andra.

Du är positiv och förstår vikten av nöjda kunder.

Vi erbjuder dig Som anställd hos oss på SKS Distribution AB erbjuder vi dig en trygg anställning med kollektivavtal och ett närvarande engagemang.

Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 20 års erfarenhet från branschen. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och ett personligt engagemang.

Jobba med oss! ansök nu och bli vår nästa medarbetare.
SKS Distribution AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren