Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsansvarig till spännande uppdrag, start omgående

Ansök nu
Redovisningsansvarig till ett spännande uppdrag, start omgående

Vill du stötta en mindre avdelning och arbeta operativt med bokslut och rapportering? Är du tillgänglig relativt omgående och är redo för ett konsultuppdrag i ett trivsamt företag i Nordvästra Skåne? Varmt välkommen att höra av dig!

Uppdraget ställer krav på att du är trygg i din redovisning och är van att snabbt sätta dig in i en verksamhet och förstå deras komplexitet och vardag. För att matcha detta uppdrag har du tidigare arbetat som redovisningsansvarig/chef. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svensk redovisning enligt K3 samt erfarenhet från redovisning enligt US GAAP.

Din bakgrund
  • Erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig
  • God kunskap av att göra årsbokslut, rapportering, prognos, budget, analys, lagerhantering samt erfarenhet av producerande bolag.
  • Kommunikativ och pedagogisk förmåga
  • Mycket god kunskap inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
  • SJR välkomnar både underkonsulter och dig som vill bli anställd konsult till detta uppdrag
För att passa i rollen som konsult är du en person som är trygg och kompetent i din redovisning. Starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta processinriktat i större bolag där du varit med och byggt upp rutiner inom ekonomiavdelningen. Vidare är du givetvis en kommunikativ person som alltid levererar med kvalité och servicekänsla.

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Hanna Lindgren på mobil nummer: 0704 715 913
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare