Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Redovisningsansvarig Frigoscandia Helsingborg

Ansök nu
Frigoscandia driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Frigoscandia söker nu en driven redovisningsansvarig till sitt huvudkontor i Helsingborg. Du kommer att ansvara för redovisningen i ett antal bolag i koncernen och rapporterar till koncernredovisningschef.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Löpande redovisning samt avstämningar
  • Månads-, årsbokslut samt årsredovisningar
  • Moms, skatter och deklarationer
Vem är du?
För att passa i rollen har du en högskoleexamen eller annan relevant utbildning inom ekonomi/redovisning och du har minst 5 års erfarenhet från liknande roller.

Du har med fördel tidigare arbetat i större bolag med respekt för deadlines och processer. Du får gärna också ha erfarenhet av koncernbolag och koncernmellanhavanden såväl inom Sverige som internationellt. Du är trygg i din redovisning och har en god förmåga att skapa en tydlig struktur och har även erfarenhet av något större ERP system.

Vi ser gärna att du är nyfiken och har driv att vilja lära och utvecklas. Du gillar det entreprenöriella och drivs av att vara med och påverka och förbättra. Vi värdesätter god analytisk förmåga, ansvarstagande och ägandeskap över ditt arbeteDu har förmågan att lyfta blicken och se helheten och du gillar att det emellanåt är högt tempo och trivs med att arbeta i ett sammansvetsat team.

Som en del i en internationell koncern är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi erbjuder dig:
På Frigoscandia erbjuder vi dig möjligheten till personlig utveckling. Dessutom får du chansen att jobba med fantastiska och skarpa kollegor. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att arbeta tillsammans med duktiga kollegor som brinner för att skapa laganda och framgång i teamet. Vi värderar våra medarbetares välbefinnande och strävar efter en balanserad arbetsmiljö.
Frigoscandia vill vara en säker och därför alkohol- och drogfri arbetsplats. Du som söker jobb hos oss ska därför känna till att vi på sina ställen genomför slumpvisa alkohol- och drogtester på alla anställda.

Ansökan

I denna rekrytering har Frigoscandia valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annie Höjman på annie.hojman@sjr.se

Sista ansökningsdag är 2023-10-15. (Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut).

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller facktillhörighet. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller utdrag ur belastningsregistret kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan och vi ser fram emot att välkomna dig som en viktig del av vårt framgångsrika team!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsansvarig
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare