Hoppa till innehåll
SJR logotyp

Kvalitet-, miljö- och hållbarhetschef

Ansök nu
Finax söker en Kvalitet-, miljö- och hållbarhetschef som vill vara med och bidra till en hållbar framtid. Du kommer att arbeta nära produktionen både i Helsingborg och i Västerås. I rollen blir du en nyckelperson i vårt arbete mot långsiktig hållbarhet med stora möjligheter att forma och leda vårt kvalitetsarbete och driva förändring och innovation inom området.

Arbetsuppgifter

Som Kvalitet-, miljö- och hållbarhetschef ansvar du för att utveckla och implementera kvalitets- och miljöstrategier samt säkerställa att lagar och regler inom området efterlevs. Du kommer att leda ett team med medarbetare både i Helsingborg och Västerås så tidigare erfarenhet av framgångsrikt ledarskap på distans är meriterande. Rollen innebär även att du arbetar nära andra avdelningar och intressenter för att säkerställa att bolagets produkter uppfyller högt ställda kvalitetsstandarder och att vi agerar i enlighet med våra hållbarhetsmål.

Som Kvalitet-, miljö- och hållbarhetschef ansvar du för att:
  • driva kvalitetsarbetet
  • initiera förbättringsinitiativ inom kvalité, miljö och hållbarhet
  • kontinuerligt utveckla verksamheten utifrån ISO certifieringar
  • planera, leda och utvärdera både interna och externa revisioner
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av en liknande roll med fokus på kvalitet-, miljö- och hållbarhetsfrågor, gärna inom livsmedelsbranschen eller annan närliggande bransch. Dina kunskaper och erfarenheter av att implementera och följa upp mot regelverk och standarder inom livsmedelsproduktionen kommer att vara viktiga tillsammans med en passion för kvalitet och livsmedelssäkerhet som gör att du vågar utmana traditionella metoder och söker efter nya lösningar.

För att kunna bidra i rollen på ett bra sätta tror vi att du:
  • har en högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område
  • har 5 eller fler års erfarenhet från en liknande roll där du även haft ansvar för ett team
  • talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • har en passion och drivkraft för att arbeta med kvalitet och hållbarhet inom mat och livsmedelssäkerhet
För att trivas hos oss och för att kunna utveckla och stärka vår kultur ser vi att det är en fördel att komma från en affärsdriven och gärna mindre organisation där du är van vid att arbeta brett och ta ett stort ansvar för helheten. Som person är du engagerad och driven med en passion när det gäller kvalitet, hållbarhet, miljö och livsmedelssäkerhet.

Du har en förmåga att jobba med utveckling och innovation utan att tappa fokus på affären, produktionen eller ditt team. Du behöver dessutom våga utmana när det krävs och se möjligheter till förbättringar i arbetssätt, processer och rutiner som du är med och driver igenom. Med din tidigare erfarenhet inom livsmedelsindustrin och relevant arbetslivserfarenhet har du den kunskap och expertis som krävs för att leda och forma kvalitet- miljö- och hållbarhetsarbetet.

Om oss

Finax erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet att vara med från starten och lägga grunden för ny verksamhet och framtida tillväxt. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag som värdesätter egenskaper som nyfikenhet, prestigelöshet och förmågan att ta nya initiativ och agera proaktivt där och när det behövs. Finax är en växande organisation som tar tillvara på kompetens och ger stort mandat att forma och driva kvalitets-, miljö- och hållbarhetsarbetet. Här kan du läsa mer om bolaget: https://www.finax.se/sv/

Ansökan

I denna rekrytering har Finax valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten på 0766 471614. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy

Titel: Kvalitet-, miljö- och hållbarhetschef
Mer info
Kontaktperson
Tomas Vinnersten
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare